118 db. hozzászólás
    Tud valamit
2005.12.23.
tag |
bocs, hogy 3x írta ki, nem volt szándékos (igazából fingom nincs, hogy jött össze....) |
|
|

38 db. hozzászólás
Zöldfülű
2006.07.01.
tag |
Kénlappal tomítettem be a végét és avval is gyujtottam meg! |
|
|

38 db. hozzászólás
Zöldfülű
2006.07.01.
tag |
Ja bocs nem KNO hanem KNO3! |
|
|

38 db. hozzászólás
Zöldfülű
2006.07.01.
tag |
Az előbb csináltam egy füstbombát rodhatdtú füstölt!!Ami volt benne(aranyok ugy legyenek hogy az oxidálószerből több legyen!!):NH4NO3+KNO+porcukor!!!!!
Rohadt jó
     |
|
|

2444 db. hozzászólás
    Őstag
2006.02.15.
moderátor |
Nem csak az lehet jó kémiából akinek ötöse van. Iskolatársamnak is csak azért volt négyese mert a kémiatanárral volt egy kis személyes ellentéte. |
|
|

421 db. hozzászólás
124 pont
   Tud valamit
2005.12.18.
tag |
Mindenkinek!
Nem ismerem a pyrotechnikusok szabályát, de a fórumon látom hogy sok a moderálatlan/tolerálatlan ember, aki még most jött a fórumra és rak fel valami receptet aztán ha már volt fen akkor sokan egyből szidják, pedig ez nem HELYES!! És miért nem irtok recepteket??Ha lenne mint a nyűű akkor az amatőrök nem kérdezgetnék hogy mi az a AP?,hogy kell csinálni AP-t?.És ha valaki ir egy receptet és van benne valami hiba akkor ne az legyen már az első mondtad hogy:( Bazz, te ezt szarul csinálod mert.....), hanem meg mondod rendesen hogy:( Ez igy nem biztonságos, a biztonság kedvéért tedd ezt .....), és aki valamit tudni akar akkor az keressen a neten hisz ott van minden, bár sok veszélyes ezért aki valamit talált akkor forduljon egy magyar emberhez aki már kipróbálta és akkor gondolom ő majd elmondja hogy ez halálos igy vagy ....., és kérlek titeket aki még 10-14 éves vagy kevesebb mint 10 azok egyáltalán ne kezdjenek HE (High Explosive) bombához, csak 15-16 felettiek a tapasztaltabbak (nem mind), és ha valaki 15 felett van és nem ért semmit a pyroból akkor elsőnek a lőport, candyt, flash port csinálja meg és ha már eleget csinált olvasgasson könyveket az egyéb biztonságokról aztán hozzá foghat ha nem ügyetlen. |
|
|

421 db. hozzászólás
124 pont
   Tud valamit
2005.12.18.
tag |
Nem csak neked, mindenkinek! |
|
|
|
>>Vegyészfórum