221 db. hozzászólás
50 pont
    Haladó
2006.04.20.
PM Jelölt |
dear Mortein... lehet másképp is időzíteni....pl csillagszóró... az 1m-es az már elég sok időt hagy a menekülésre.:P hehehe
nos.. az a bulihordó... már nem pont az amit .. te láttál.. és nem is lehet tele rakni..
mert van benne egy co2-es flakon... ami sztem sokat elvesz a tényleges térfogatából....
és már egy liszt+vízüveg keverékkel is bevontam belülrő, hogy odatapadjon a flakon az oldalához...ne szálljon egyből ki..-- jah a másik vicc... ha haverom tud szerezni ingyé 1 kiló sirius ezüstport.. akkor:P flash2 megy bele... ami nem kicsit lesz világos:D
a ZŰRBŐL IS LEHET MAJD LÁTNI!!!
majd napszemcsiben nézem -- hehehehehehebár a bukóm egyébként is sötétített.... bár mot találtam egy új-- jobb helyet... ahol nem zavarhatunk senkit.. és szintén partvonal... ahonnan könnyedén lehet vizet szerezni pl ha lángrakap valamelyik fa a közelben....
hehee.. egy pillanatra átfutott az agyamon.. mi lenne ha:
telenyomnánk azt a hordót- c-1-el.. sztem nem merném elindítani...bár a töltés megvéd ha átmegyek a túloldalára..., de sztem abból még baja is esne...:D szerencsére...nem rendelkezek R.D.X.-el.... huhh... még a végén kísértésbe esnék Válasz Mortein üzenetére (#2581) |