A másodperc ajánlata: Omen 19500 Ft

715 db. hozzászólás
400 pont
   Haladó
2006.10.10.
tag |
Itt Egy link a bojler felépítéséről ha minden igaz. Van benne egy magnézium anód. (a képen 9-es) Tehát ez a rúd a bojlerben van? (nem értek hozzájuk ) Tehát ki lehet valahogy bányászni egy eldobott bojlerből is? Ez csak a régebbi fajtákban van, vagy az újakban is van?
Elnézést ha bárkit isi degesítenéne ka kérdéseim, de tényleg jobban megérné mint a military üzletből. |
|
|

211 db. hozzászólás
23 pont
   Tud valamit
2006.10.12.
tag |
pl. füstbe jobb
|
|
|

82 db. hozzászólás
58 pont
   Zöldfülű
2006.10.29.
tag |
Mi a velemenyetek az ammonium-nitrat-rol?
Mibe lehet hasznalni, miben jobb/rosszab mint a kno3? |
|
|
27 db. hozzászólás
2 pont
Zöldfülű
2007.01.16.
tag |
Nem győzöm megköszönni azt a sok segítséget amit tőletek kapok a "hülye" kérdéseimre, ami gondolom nektek néhol már eléggé unalmas kezd lenni... (Nem letagadni... )
Tényleg kösz szépen az aránytippet, de én igazából nem a káliumklorát és a magnézium keverésére gondoltam hanem a másik fajtára: a foszfor és gyufaméreg féle receptre. 
Persze azért nagyon jó, hogy válaszoltatok, mert valószinüleg úgy is megkérdeztem volna ezt is. hehe 
Jahh és jó tipp ez a mangálium rúd, főleg azért, mert a szűk rokonságban lenne rá beszerző személy. Természetesen nagykeráron... 
Úgyhogy egyik nap megérdeklődöm, hogy mégis mennyiért tudna szerezni és akkor írok ide, aztán aki tényleg nem tud seholsem szerezni ilyet és kell neki annak esetleg szívesen küldenék postán.
Valahogy megoldjuk. 
Üdvözlettel: HUNCsabi |
|
|

82 db. hozzászólás
 Zöldfülű
2006.05.31.
tag |
az nem semmi Gekkoka gratula amúgy szép nagyok ha jól látom.Amúgy ez a gyári csak azért jó mert villog nem csak simán ég.Atom nagy fénye van de sztem nem olyan nagy mint a te flash csillagodnak de majd meglátjuk mit produkál a bombában. |
|
|

82 db. hozzászólás
 Zöldfülű
2006.05.31.
tag |
Sztem ha 50 50 arányba kevered a Mg t és a KNO3 az akkor jó lessz. Válasz HUNCsabi üzenetére (#4427) |
|
|

1465 db. hozzászólás
5 pont
    Pirotechnikás
2006.03.31.
moderátor |
Reszeld le, akkor igen. Arányokat nem tudok, kísérletezz  |
|
|
27 db. hozzászólás
2 pont
Zöldfülű
2007.01.16.
tag |
Tényleg, a magnéziumszalag használható ilyesmi célra? Lehet vele kezdeni valamit? |
|
|
27 db. hozzászólás
2 pont
Zöldfülű
2007.01.16.
tag |
Most már értem gera. Már csak a "bűvös" arányra lennék kíváncsi. Melyikből mennyit keverjek, hogy a "villanós" célra a lehető leghatásosabb legyen?
attilapiro:
Kösz a tippeket.
Te rendeltél már ilyen tömböt arról a linkről amit adtál? Csak azért kérdem, mert kíváncsi lennék a tömegére, hogy mégis mekkora magnéziumért kérnek ennyi pénzt.
Egyébként ha suliból lehet lopni, akkor valami tanárféleség gondolom annyit rendel amennyit csak akar. Jó lenne felvenni a kapcsolatot valami hasonló személlyel. 
Üdv. |
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 111
Ebből tag: 0
Látogatók: 1493450
Látogatók ma: 1666
|