1465 db. hozzászólás
5 pont
    Pirotechnikás
2006.03.31.
moderátor |
Tudom hogy OFF, de nem találtam megfelelő topicot
A kérdésem a következő:
Mennyire legális az, ha én candys füstbombákat csinálok megrendelésre, aztán X Ft/g áron hatóanyag alapján eladom őket haveroknak? Köszi előre is... |
|
|

1465 db. hozzászólás
5 pont
    Pirotechnikás
2006.03.31.
moderátor |
Tudom hogy OFF, de nem találtam megfelelő topicot
A kérdésem a következő:
Mennyire legális az, ha én candys füstbombákat csinálok megrendelésre, aztán X Ft/g áron hatóanyag alapján eladom őket haveroknak? Köszi előre is... |
|
|

777 db. hozzászólás
177 pont
    Labortöltelék
2006.04.01.
tag |
Folytásnak jó a gipsz, de nagyobb mennyiségnél több napot, akár 1 hetet is igénybevesz, amiíg tisztességesen megszárad.Gyorsfolytásnak technokolos papírgalacsint ajánlok.Belenyomsz egy A5-ös lapba utána öszegyűröd, kivülről is kicsit beragasztózod, beteszed a csőbe, és valamivel jól letunkolod.Szerintem nagyon jól szuperál. |
|
|

371 db. hozzászólás
14 pont
    Labortöltelék
2005.12.25.
tag |
Több volt, de csak kettő durrant! |
|
|

371 db. hozzászólás
14 pont
    Labortöltelék
2005.12.25.
tag |
Aha! |
|
|

1465 db. hozzászólás
5 pont
    Pirotechnikás
2006.03.31.
moderátor |
Lacikám, a videón az a crackling biztos hogy csak egyetlen golyócska? Ez amúgy az a titkos recept, amit írtál msn-en? |
|
|

371 db. hozzászólás
14 pont
    Labortöltelék
2005.12.25.
tag |
Nekem jól bevált, de várd meg hogy megszáradjon! |
|
|

371 db. hozzászólás
14 pont
    Labortöltelék
2005.12.25.
tag |
Várd meg hogy megszáradjon a gipsz! Én úgy tudom hogy a gipsz gyorsabb égésű elegyekhez jó, de ha nem az amit beleraktál akkor kilőheti. Próbáld meg a vízüveg+papírt! |
|
|

211 db. hozzászólás
23 pont
   Tud valamit
2006.10.12.
tag |
hi na következő lenne a kérdésem: tudtok vmi olyan anyagot mondani ami olyan mint a gipsz úgy köt meg csak nem nagyon vizes. Próbáltam egy bombát csinálni gipsz volt a tömítés. Másnap ki akartam próbálni de a gyújtózsinor nem éget le a robbanó töltetig , szétszettem és a por amit bele raktam az is vizes volt. papírral próbálkoztam már de azt meg kilövi a fenébe. |
|
|

3664 db. hozzászólás
28 pont
     Mester
2005.11.12.
PM Admin |
Rízsre lőpor akkor tud nagyon jó lenni ha nagyban gondolkozol 75mm bombáknál már nyagyszerűen lehet használni és hihetetlen költségkímélő tud lenni.
Én a rízs szemeket kevés NC lakkal nedvesítem meg és a nedves rízsszemeket beleszórom a liszt lőporba majd összerázom és percekig hagyom benne amíg megköt a lakk, ezután kiszűröm szitával. Így sok marad rajta. |
|
|

18 db. hozzászólás
217 pont
   Zöldfülű
2006.08.25.
tag |
Rizstémában kicsit pontosítanék, nem a rizst, hanem az arról lehántolt héjat vonják be lőporral.
Itt egy link, hogyan (angol):
http://unitednuclear.com/hulls.htm |
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 111
Ebből tag: 0
Látogatók: 1493450
Látogatók ma: 1666
|