3664 db. hozzászólás
28 pont
     Mester
2005.11.12.
PM Admin |
Van egy tippem! Ha valami nem tetszik, ne nézd!
És akkor nem leszel idegbeteg!
Amúgy leszarom mit gondolnak a helyesírásomról, és mit gondolnak rólam!!
Aki ismer az ismer, aki nem az nem.
Ha ennyire kiakadsz a rossz helyesíráson, inkább menj keress az egyetem bölcsészkarán néhány köcsögöt, és társalogj velük a tudatlan, bírka, rosszulíró, barbár, állatokról!
Nekem a lyuk az juk és kész, nem tehetek róla hogy ez van, de nekem nincs is bajom ezzel!
Ki miben látja a műveltséget és inteligenciát, én értelmetlennek is találok olyan dolgokat, hogy két betű ugyanazt jelenti és szabályok határozzák meg mikor melyiket használjuk.
Vagy hogy hogy az utcát így írjuk mért nem uccának? nem egyszerűbb?
De leszarom!!!!!!! Helyesírási topic meg már van, a kritikádat meg írd oda! (hátha elolvasom)
ui.:
Ha ott se tudod levezetni a feszültséget, akkor keress barátnőt hátha segít, vagy szedj gyógyszert!
De engem kímélj!Válasz gera üzenetére (#4194) |
|
|

45 db. hozzászólás
Zöldfülű
2006.12.13.
tag |
A filmben azt mondtad hogy 2. rész. Van elsö? |
|
|

221 db. hozzászólás
50 pont
    Haladó
2006.04.20.
PM Jelölt |
nah sirályság..
A 3 kg candy elment kapálni..
a videót már töltöm fel.... nem lett rossz..
ha valaki hasonlót tervez, amit nem ajánlok..mert veszélyes lehet...akkor tartsa be a szabályokat amiket leírok...
-a belső felüetet le kell kezelni vastagon, lisztes vízüveggel
-az aljára kell némo nehezék, pl vízüveges sóder/beton
-ha candyval töltöd nem kell folytás.. simán elég és szétviszi ha elég "közepes minőségű akkor is"
puskaporral töltve, nagyon gázos..veszélyes..
akkor a hanghatás kedvéért kell rá egy kiló föld folytás...a pusipor itán beöntve...
lehetőleg zsinórral indítsuk, ne víz alatt"hacsak nem nyomos indok késztet rá, de akkor muszáj sok óvintézkedést tenni a víz kiszorítására,
ajánlom a vízüveges papírragasztást, a gumitömböket, amelyeken pont akkora a lyuk mint a kanóc maga, és ez esetben a legelejére muszáj tenni egy kis candy-t mert a puskapor az vizesen nem ér sz*rtsem..
-tartsatok tőle minimum 10m távolságot ugyanis, kb addig visz el a füstje, tehát....a 10m kevés már..
ezért ajánlok tőle kb 25-30m-t mert akkor már CSAK KEVÉS AZ ESÉLYE a repesznek..
a legjobb a teljes fedezék, de az nem mindig adott.. valakinek kell kamerázni is:D
jah ha valaki kérdezi a videót nem én csináltam , és a szlovák hatóságok keressenek maximum...mert nem mo-n lett elküldve..
-666 jó szórakozás, elnézést a belepofázásért..:(
nem bírtam ki |
|
|

777 db. hozzászólás
177 pont
    Labortöltelék
2006.04.01.
tag |
Ezt jó lenne kipróbálni.Unokatesómnak van egy töltényhüvelye, de az egy légvédelmi üteg , kb fél és egy méter között van. vázának akarja majd használni, de ha lesz elég cuccom, elkérem tőle |
|
|

82 db. hozzászólás
 Zöldfülű
2006.05.31.
tag |
Én bementem a csapágyboltba mondtam hogy mekkora kell és ide adták de kur.. öö nagyon drága volt ezért megkérdeztem hogy van e rosszab minőségű erre elővesz eggy dobozt ami tele van azt mondta eggy db 40 ft (az előző az eggy db 145 ft) azt mondtam jó lessz ez a rossz minőségű kértem 20 darabot elkezdi számolni és a végén 20 áráért adott 50 db ot.Gondolom nem tudta úgy se eladni. |
|
|

17 db. hozzászólás
Zöldfülű
2006.12.27.
tag |
bocsi de 24 óra fenlét után ???
|
|
|

17 db. hozzászólás
Zöldfülű
2006.12.27.
tag |
hello
|
|
|

1465 db. hozzászólás
5 pont
    Pirotechnikás
2006.03.31.
moderátor |
Úristen piropont, ez azért tényleg durva... Ennyire nem tud írni a nép? (Költői kérdés.) |
|
|

35 db. hozzászólás
  Zöldfülű
2006.04.18.
tag |
De ha egyik ismerősödnke van fűrészgépe, akkor ott a legegyszerűbb |
|
|

24 db. hozzászólás
Zöldfülű
2006.12.14.
tag |
kisebb fúróval, ami befér a golyók közé. nem kell félni, a fúrószár nem tesz kárt sem a golyókban, sem a perselyben. fefórsz a golyók közé és átfúrod a koszorót. azt a fémszalagot ami távolságot tart a golyók között. ha az kinnt van onnantól gyerekjáték. Éppenséggel fűrészelni is lehetne - ha lehetne. Kézzel bizony bajos. Nem nagyon végeznél vele időre, márpedig nyakunkon "az idő) 
De pl. kis sarokköszörűvel... ( flex ) az már működhet.
Ne haragudjatok, nem akarok okoskodni, csak a szakmámból adódóan ismerem kicsit a fémeket.
Szóval óvatosan a csapágytöréssel. Legalábbis a külső és belső részével. |
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 99
Ebből tag: 0
Látogatók: 1493548
Látogatók ma: 1764
|