371 db. hozzászólás
14 pont
    Labortöltelék
2005.12.25.
tag |
Pl.: recsegő, flash. Ha a flasht széttöritek óvatosan akkor lehet látni hogy abba is barna színű kicsi golyók vannak. |
|
|

3664 db. hozzászólás
28 pont
     Mester
2005.11.12.
PM Admin |
Húúú vazze! kalapács? mozsár recsegőelegy?
Ajjaj én jobban félek tőle mint a peroxidtól! 
Csak mert fogalmam sincs hogy mi, de tuti HE a cucc!
A kemény szürke golyó titkát én sem tudom de ha olyannal találkoztok ami téglaporra emlékeztet akkor az ólomazid lesz! Na azt nem kell baszogatni mozsárba!
Ha olyat öngyujtóval meggyújtasz villan egy picit , olyan mint a flash de ha hirtelen melegszik fel akkor CSATT! és uganezt lehet elérni vele sőt! ha mozsárban dörzsölgeted! |
|
|

17 db. hozzászólás
Zöldfülű
2006.12.27.
tag |
A recsegölabdában lévö bogyeszt mozsárda porrá tudtam törni , és nem robbant .
( világosszürke szinü por lesz belöle .)
Gondoltam azért leírom. |
|
|

777 db. hozzászólás
177 pont
    Labortöltelék
2006.04.01.
tag |
A receptek között van egy crackling elegy , ami szerintem az eredeti. Pár külfööldi oldalon is szétnéztem, de nem sok infó van.Az biztos az az ólomvegyület kell bele, ami a pyrocenteres receptben is van, asszem Pb2O3, már lusta vagyok megnézni. |
|
|

45 db. hozzászólás
Zöldfülű
2006.12.13.
tag |
Ja én is probáltam vizbe hígitani de csak nem akart feloldani kalapáccsal nem akartam ráütne mert féltem hogy robban de szerintem is felhefül a közepe és felrobban
|
|
|

777 db. hozzászólás
177 pont
    Labortöltelék
2006.04.01.
tag |
Valami kurva tömör, kemény anyag, ami méretéhez képest kurva nagyot robban, és csak ferdeszemű barátaink tudják előállítani. |
|
|

1465 db. hozzászólás
5 pont
    Pirotechnikás
2006.03.31.
moderátor |
Ez a második ez nem én voltam, vagy mégis, de véletlen, bocsánat... a recsegőben én is úgy tudom, hogy crackling elegy van, de az mi a jó fene? |
|
|

1465 db. hozzászólás
5 pont
    Pirotechnikás
2006.03.31.
moderátor |
Lenne egy kérdésem. A recsegőből való golyócskák "magja" mi a francból áll? A külseje az sztem puskapor, javítsatok ki ha nem így van, de a belsejére rá nem jövök hogy mi lehet (egyik komponense se oldható vízben, ami a villanóporos elméletemet abszolúte megcáfolta). |
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 100
Ebből tag: 0
Látogatók: 1493551
Látogatók ma: 1767
|