45 db. hozzászólás
Zöldfülű
2006.12.13.
tag |
Jóvan tensions ne humorizálj. |
|
|

35 db. hozzászólás
  Zöldfülű
2006.04.18.
tag |
Itt van pár kép az enyémről. Nem, a legszebb, de tökéletesen működik. Kicsit meg szoktam emelni a motor felöli végét, kb 10-15 cm-re, h jobban daráljon. kb 1-2 r/sec-el forog az edény.
http://www.kepfeltoltes.hu/view/061229/51812335101_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://www.kepfeltoltes.hu/view/061229/101817136002_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://www.kepfeltoltes.hu/view/061229/72259386703_www.kepfeltoltes.hu_.jpg |
|
|

2242 db. hozzászólás
1 pont
     Mester
2004.06.04.
adminisztrátor |
Ugyanis ma meg tegnap 500 levelet kaptam a rendszeremtől, hogy 404-es hiba van az oldalon (azaz nem található egy lap), a rossz link miatt. |
|
|

2242 db. hozzászólás
1 pont
     Mester
2004.06.04.
adminisztrátor |
Kéretik a képbeszúrást csak akkor csinálni, ha tudjuk, mit akarunk! (És kéretik nagyméretű képeket ide nem beszúrni, mert szétnyomja a fórumot.) Így kéretik a képfeltöltés.hu-s képeket >>linkként<< simán belinkelni: Link link>képfeltöltés.hu-s oldal url-jének beillesztése>valami linkszöveg beírása, pl. "Kattints ide a képért!". Remélem teccikérteni . |
|
|

15 db. hozzászólás
Zöldfülű
2006.12.28.
tag |
Áttétellel, bár még nem láttam ilyen malmot (szvsz. gekkokáét láttam:)) az a tervem hogy 2 rúd lesz, áttétellel azonos irányba forgatva, és erre lesz majd rárakva a doboz, nemtom mennyire működőképes, meglátjuk. A teljesítményéről megfeljebb saccolni tudok, ráírva sehol nincs, de elég rendes, kb olyan 200-250 r/m lehet, egyébként nagyobb terhelést is lazán visz, nem egy gyenge darab. |
|
|

35 db. hozzászólás
  Zöldfülű
2006.04.18.
tag |
Fincsi 
Hogyan fogatod rá a dobozt, amibe darálnál? 1:1-ben, vagy áttéttel?
Másik dolog, attól, h egy motor nagy, még nem biztos, h erős is. Kitalálták arra, h 1 ventillátor-lapátot meghajtson, de hogy nagyobb terhelést is elbírjon, az már gondot jelenthet. Nézd meg, h hány wattos, és kb mennyit fordul percenként... |
|
|

15 db. hozzászólás
Zöldfülű
2006.12.28.
tag |
Ne számítógép-ventiben gondolkodj, ez szép angy teljesítményû, kisebb cuccokban ilyet nem találsz, a videómotornál meg 100% hogy erõsebb, pont ezért nem akarom feladni, mert talán nem jelentene nagy gondot motort találni, csak ilyet vagy hasonlót...
(1ébként nem én szedtem ki, kaptam, azt mondta az illetõ hogy egy írásvetítõbõl szedte ki, én is néztem hogy ilyet használnak hûtõnek, de belenyugodtam)
Képet beilleszteni nem próbálok amíg valaki akinek túl sok szabadideje van el nem magyarázza mit hogy, szal marad a keresõsáv : Klikk a képért! |
|
|

35 db. hozzászólás
  Zöldfülű
2006.04.18.
tag |
Nem akarok kötözködni, de sztem ha nem tetszik a kép, akkor ne nézd. Senkinek semmim köze sincs hozzá, h a másik mit tesz ki...
reggie: ha nem a feszültség a baj, akkor túl nagy terhelést tettél rá. Egy hűtőventi nem hiszem, h elbírná a golyósmalmot. Nekem egy régi videó-motor van rajta, 12V-t teszek rá, és semmi gond nincs vele. (Csak, ha esetleg megszorul, akkor kezd el meglepő módon melegedni )
Sztem próbálj meg te is keresni valami hasonlót, vagy ha lesz lomtalanítás, járd körbe a várost/falut. Rengeteg hasznos dolgot lehet találni  Válasz bomb üzenetére (#4206) |
|
|

1465 db. hozzászólás
5 pont
    Pirotechnikás
2006.03.31.
moderátor |
Nyugalom, mély levegő. Nem mondtam, hogy nem tetszik. Tisztellek téged, és az oldaladat is, de mindketten tudjuk, hogy a helyesírása siralmas. Emiatt persze nem veszít az értékéből, a tartalom a fontos, ahogy mondani szokják. Az pedig teljesen rendben van. Másrészről viszont te tudod magadról, hogy borzalams a helyesírásod (ez kiderült a hsz-edből), de akkor mire ez a nagy felhördülés? Nem mondtam újat, azt hiszem. Na, világbéke. Válasz gekkoka üzenetére (#4200) |
|
|

17 db. hozzászólás
Zöldfülű
2006.12.27.
tag |
hello . csak egy megjegyzés ha a sikoly tetejét le vágod ahol még nem gömbölyödik,és oda fabrikálod bele akkor jobb lesz szerintem . (Én tavaj ugy probáltam)
sikoly+recsegösárkánytojás. 
Válasz terminátor1212 üzenetére (#4201) |
|
|

15 db. hozzászólás
Zöldfülű
2006.12.28.
tag |
hmm hát a kép nem lett jó még 1x megpróbálom azért, hátha
|
|
|

15 db. hozzászólás
Zöldfülű
2006.12.28.
tag |
zuzmó jó volt az a hordó, szilveszter után vszeg lesz egy üres hordóm, bár nem terveztem hogy ilyen sorsa jut, de ki tudja...
vegicsek nekem is van egy 2. vh-s légvédelmi ágyú hüvelyem: 22 cm hosszú, és (gondolom) a csőben robbant a lövedék, azért ment szét
sry off-topic: golyósmalomot építek, a motorral van egy problémám, kb 4-5 perc működés után annyira felmelegszik, hogy a manyag burkolatnak égett szaga lesz. Megnéztem áram erősség frekvencia feszültség stimmel, alkatrészek is illeszkednek. Hosszú távra nem merek egy ilyen motort berakni, másik elegendő teljesítményű meg nincs. Anno egy írásvetítőben volt hűtő, szal nem hiszem hogy az eredeti funkciójával van a baj, szóval sztetek mit lehetne ezzel csinálni?
na megvolt az 1. hozzászólás, elindultam a fórumozók rögös utján:) |
|
|

36 db. hozzászólás
1 pont
  Zöldfülű
2006.08.16.
tag |
csináltam 1 extrás recsegőt
2db recsegő bogyesz és 1 db sikoly cucc van a sima bogyóban majd kiderül milyen     |
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 99
Ebből tag: 0
Látogatók: 1493549
Látogatók ma: 1765
|