A másodperc ajánlata: Fáklya 935 Ft

1465 db. hozzászólás
5 pont
    Pirotechnikás
2006.03.31.
moderátor |
Őőő, már ha egyre gondolunk. Te milyen piroskára gondolsz? |
|
|

981 db. hozzászólás
105 pont
    Pirotechnikás
2006.12.10.
moderátor |
Nagyon felb..tad a fantáziám
Gondolo a hozzászólásod ból hogy valami általunk is használt vagy könnyen beszerezhető elegy, igaz én vmi stroncium vegyületrew tippelek... |
|
|

42 db. hozzászólás
25 pont
 Zöldfülű
2006.12.30.
tag |
Azt szeretném kérdzeni hogy magnézium porral lehetne -e helyettesíteni az alu port a fleshben?
|
|
|

981 db. hozzászólás
105 pont
    Pirotechnikás
2006.12.10.
moderátor |
Megnéztem a pyroblogot és az oldalát is.
Visszavonom az előzőleg fel tett kérdésem.
És annyit kérdeznék, bár nem hinném hogy válaszolsz, hogy milyen anyag van abba piroskának nevezett bombába. (nagyon szép). |
|
|

421 db. hozzászólás
124 pont
   Tud valamit
2005.12.18.
tag |
A KNO3+S+BITUMEN is jó fekete füstje van bár ennek inkább sötét szürke szine van, de attól jó, és könnyű is megcsinálni, ha nincs klorátod.
De ha valakinek ilyen sincs, ajánlom neki a gumiabroncsot azzal lehet nagy mennyiségű fekete füstöt és nagyon káros anyagokat a levegőbe bocsájtani. |
|
|

2444 db. hozzászólás
    Őstag
2006.02.15.
moderátor |
Ajánlom figyelmedbe appme pyroblogját.
Ami a kutyulmányt illeti, körülbelül úgy köpi a fekete füstöt, mint a paraffinos candys füstbomba. Csak ennek fekete és nem fehér a füstje (nem vizgőz a füst nagyrésze a keverék esetében) |
|
|

981 db. hozzászólás
105 pont
    Pirotechnikás
2006.12.10.
moderátor |
Nem próbáltam, igaz. De videót láttam róla. A jútúbon keress a rocketry szóra. Ott lesz egy csórikám aki ilyennel lövöldözik egy út mellett, milyen jó a rakétásoknak amerikában... Nem tudom pontosítaní a címét de biztos van, egy hosszbb videó |
|
|
27 db. hozzászólás
2 pont
Zöldfülű
2007.01.16.
tag |
Üdvözletem pirósok! 
Már jó rég voltam itt, de amikor utoljára voltam egyikőtök ígért március 15.-e utánra valami nagyon látványos fekete füstbomba recepteket.
Ha azóta már be lettek szúrva ezek a receptek és esetleg jól ki is beszéltétek a témát akkor előre is bocs, bár ahogy néztem én nem találtam semmi ilyesmit... 
Üdvözlettel: Csabi |
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 104
Ebből tag: 0
Látogatók: 1494019
Látogatók ma: 2235
|