489 db. hozzászólás
Hobbista
2008.02.20.
tag |
Tudom tudom de de en csak gyariakat fogok loni.
Felhivom a figyelmet egy katyusa 25 el aztan 1 ket aprosag majd 1 clown 18 as telep:250g 18loves 30mm 2finale loves majd a jol bevalt 45milis drakula vetocsovesek.
Valoszinuleg mig a szuleimmel elek mert meg fiatal koru vagyok csak gyari cuccok illetve megbutykolt csuccokat engednek majd meg |
|
|
41 db. hozzászólás
17 pont
Zöldfülű
2008.07.28.
tag |
Törökszentmiklóson: néhány csillagágyú , kb 24db 100milis 48db 50 milis meg néhántucat 25 milis lehetett.
Ment a parasztvakítás az emberek még fütyültek is örömükben. |
|
|
1085 db. hozzászólás
119 pont
Pirotechnikás
2006.10.08.
moderátor |
Én nem fogok lőni semmit. 20-a inkább a tüzijáték nézéséről szól, mint azok bütyköléséről. A legütősebb piró, amit 20-a este tolni fogok, az a szén begyújtása lesz a vízipipához. Valahol a szigeten leszünk, aki fórumos megtalál minket, azt szívesen fogadjuk. Tunéziai vízipipával leszünk, ennyi az ismertetőjegy.
Stoncium-nitrát, azért kell oda 2 ember, mert egyik nyomja az ON, a másik az OFF gombot Ez azért elég összetett művelet. Pl az ON gomb lenyomásával ildomos kezdeni. |
|
|
489 db. hozzászólás
Hobbista
2008.02.20.
tag |
Igen ezen en is csodalkoztam.
Kulonben ki keszult sajat gyartasu vagy bolti magan tuzijatekkal 20adikara?
Remelem mindenki keszit sajataikrol videot nagyon varom mar a holnapot! |
|
|
82 db. hozzászólás
39 pont
Zöldfülű
2007.10.26.
tag |
Ez érdekes lesz. A robbantómester állítása szerint egy fabódéból fogják irányítani a tűzijátékot egy másik kollegájával és ez egy nagyon összetett munka lesz. Mivan? Ezek normálisak?
Most vagy nagyon nagyképű akart lenni és nem mondott igazat vagy szar lesz a tűzijáték.
Van szerencsém ismerni személyesen az egyik legnagyobb német tűzijáték tervezőt személyesen, na ők normálisan meg tudják ezt oldani. A pali kitalálja, hogy hogy is nézzen ki a tűzijáték, felprogramozza, mások betöltik a csőbe, összekötik a vezetékeket és van keményen két gomb. Az egyik gomb elindítja a tűzijátékot, a másik meg leállítja. Na most a "robbantómester" elmondása szerint ez egy nagyon összetett munka amit ketten végeznek. Már sok (nem tudom, hogy hét vagy nyolc) éve is előre programozott volt az egész tűzijáték (a feljebb említett ismerős munkája volt), akkor valahogy nem nyilatkoztak hasonló okosságokat. Egyszerűen megmondták: ezzel a gombbal indítjuk és ezzel a gombbal állítjuk le ha baj lenne. Na most akkor hogy is lesz ez? Az összetett munka alatt azt értik, hogy ott helyben fogják nyomkodni a 300 gombot a fabódéban érzésre? Ha ez így van, akkor ritkaszar tűzijátékunk lesz idén is. Reméljük, hogy a az emberke csak egy kicsit nagyképű akart lenni. Előzmény: #1505
|
|
|
489 db. hozzászólás
Hobbista
2008.02.20.
tag |
Ezt nezzetek milyen vetocsovesek lesznek Budapesten:http://tv2.hu/2008-08-19/Mar_probalnak_augusztus_20-ra_-_VIDEO/
kb.500milisek |
|
|
708 db. hozzászólás
176 pont
Labortöltelék
2006.10.07.
PM Tag |
Hejhóó de rég voltam itt!
Én most nem túlzom el a 20-i ünneplést.
Veszek 1-2 gyári terméket,ellövöm,meg még a szilveszterről kimaradt házi cuccokat hozzáadom. Így máris kerekedi kegy "tesséklássék" tűzijáték.
Itt Hajdúnánáson mindig van tűzijáték,kivéve a tavalyi évet,mert akkor a főtér felújítására,meg a sétálóutca kialakítására ment el a pénz.
Na üdv!
Ide mindig öröm betérni |
|
|
3664 db. hozzászólás
28 pont
Mester
2005.11.12.
PM Admin |
Itt járt már valaki?
oldal
Rohadt jó dolgok vannak, tele tudnám pakolni velük a szobámat! |