17 db. hozzászólás
  Zöldfülű
2007.04.23.
tag |
Üdv!
Szeretnék egy vetőcsövet, annak reményében, hogy a szerkezet kiis lőjjön valamit. Valaki egy leírást írjon nekem, legyen szives, és magyarázza el a hajtóanyagot is. Ui:.A finomelektronikához konyítok, kérdésedre ha felteszel ezzel kapcsolatban 70%, hogy tudok rá válaszolni. |
|
|

294 db. hozzászólás
141 pont
    Haladó
2007.04.26.
PM Tag |
nem csak a szeme hanem ki is nyiffanhat
ha kell lőpor szedd ki a római gyertyából
biztonságosabb mint töltényt boncolni |
|
|

2444 db. hozzászólás
    Őstag
2006.02.15.
moderátor |
SEHOGY! Meg ne próbáld, mert azt a töltényt ölésre tervezték és nem arra, hogy hülyegyerekek belőle szerezzék lőport.
Az alját ha véletlenül erősen eltalálod egy szerszámmal, akkor azt a szemed is bánhatja. Reszelővel vagy fűrésszel meg ne próbáld, mert annak 99,99% hogy csúnya vége lesz. Ha a hüvelyt átvágod és a lőpor rátapad a reszelőre, akkor a következő húzásnál a súrlódástól a lőpor begyulladhat.....
Rakd bele egy dobozba és add oda a rendőröknek, vagy ha teheted, akkor inkább egy fegyverboltba add be. |
|
|
4 db. hozzászólás
3 pont
 Zöldfülű
2007.08.14.
tag |
hogy lehet egy töltény ből kiszed ni a puskaport biztonságosan?! |
|
|

285 db. hozzászólás
     Labortöltelék
2006.01.11.
moderátor |
Új téma:
Ahogy kell, lekapcsolták a Bonyhád környéki UFO-kat, akik egy nagy gödröt tojtak oda a határba.
Az ujjgyakorlatot simán hozta a rendőrség, nem tartott sokáig a felderítés. Ha valaki azt hiszi, hogy ilyesmit titokba fog tudni tartani, most meggyőződhet a dolog helytelenségéről. Remélem okult aki hasonló dolgokat dédelgetett a fejében.
"Mer' robbantani jó." írta Anonymus, csak nem tette hozzá, hogy erősen szétrúghatják érte a hátsódat.
Szerencsére véletlen baleset nem történt. Egyetlen pozitív vonal a történetbe.
appme |
|
|

294 db. hozzászólás
141 pont
    Haladó
2007.04.26.
PM Tag |
legalább nem a gyufárol lekaparom kezdetű bölcsesség |
|
|

371 db. hozzászólás
14 pont
    Labortöltelék
2005.12.25.
tag |
Nah emberek írjatok v.mit mert nagy a punnyadás! |
|
|

664 db. hozzászólás
297 pont
   Haladó
2006.12.24.
PM Tag |
A legutóbbi recept elég iditóta... |
|
|

285 db. hozzászólás
     Labortöltelék
2006.01.11.
moderátor |
Helló!
Most láttam, van üresedés egy jó állásra! Csupán egy negyedórás kiképzéssel tiéd a meló!
http://www.nothingtoxic.com/media/1186801340/Never_Go_to_Thailand_to_Get_a_Bomb_Defused |
|
|

294 db. hozzászólás
141 pont
    Haladó
2007.04.26.
PM Tag |
a mekp kifehérítené a nyelvét...annak olyan hatása van mint 98%-os h2o2-nak
a révai szerint a nitroglicerinnek édeskés,fűszeres íze van |
|
|

29 db. hozzászólás
   Zöldfülű
2007.01.27.
tag |
gyí az annyát hozzá raktam még egy elemet úgy kötöttem ahogy lerajzoltad, ezt így nem kellet volna megnyalni :)
lezsibbatt a szám a torkomig |
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 117
Ebből tag: 0
Látogatók: 1493216
Látogatók ma: 1432
|