981 db. hozzászólás
105 pont
    Pirotechnikás
2006.12.10.
moderátor |
csak az az egy nagy probléma van vele hogyha megszárad.... Viszont télleg biztosan ég és dzsuki persze akkor ha minőségi a KNSB
|
|
|
894 db. hozzászólás
289 pont
    Labortöltelék
2007.08.17.
PM Tag |
jaja,a házi tákolásu kanócok közül a sodort knsb a legfaxább! nekem még fojtáson is beégett.ráadásul egyenletesen,kiszámíthatóan ég!!! |
|
|

1085 db. hozzászólás
119 pont
    Pirotechnikás
2006.10.08.
moderátor |
Receptek topic lévén firkantok egy gyors gyújtózsinór receptet.Sokszor bosszankodtak a pyroboltoktól távol lakók,hogy nincs gyzsinórjuk és nemtudnak csinálni.Nos ez a probléma orvosolva lett a webáruházzal,de ha mégis expressz kéne egykis zsinór este 11kor akkor a legegyszerűbb,ha olvasztassz egykis KNSB-t,kiöntöd egy papírlapra(egyszerre 10-20g-mal érdemes tolni) és mint a gyúrmát,szépen vékony hurkává görgeted...kb fél-1 centi vastag tökéletes,ezután párszor rálehelsz,hogy benyaljon egy kevés vizet és ne legyen nagyon merev,majd alufóliába csavarod.
Most épp úgy esett,hogy olvasztgattam és a fölösleget nem akartam kidobni ugyh lett kb fél méter+zsinórom :) |
|
|

205 db. hozzászólás
126 pont
    Haladó
2007.03.01.
PM Tag |
Nem nagy, 1 cm elég, csak nagyon sok fóliát rakj rá, mert átégeti a fólia.
Ez egy hozzászólás egy törölt recepthez. |
|
|

981 db. hozzászólás
105 pont
    Pirotechnikás
2006.12.10.
moderátor |
Nem nagy meló. ott mehet minden egybe. Kivéve az a sárga kis gyújtókája ne, mert az klorátos. Utána csak ki kell önteni késleltető, bontó egybe úgyis csak a perklorát kell belőle.
|
|
|

1085 db. hozzászólás
119 pont
    Pirotechnikás
2006.10.08.
moderátor |
Ez igaz,mondjuk én nem vagyok olyan fanatikus,hogy több doboznyi petárdát szedjek szét :) |
|
|

981 db. hozzászólás
105 pont
    Pirotechnikás
2006.12.10.
moderátor |
pedig jó dolog a petárda van benne KClO4 és mi azt szeressük. Füleg ha ki van kristályosítva a többi szartól:D
|
|
|

1085 db. hozzászólás
119 pont
    Pirotechnikás
2006.10.08.
moderátor |
Nekem valahogy nem hiányzik a petárda! Agyatlan faszságnak tartom.A pyrotechnikát életükben nemlátott kis pöcsök szórakozása,akik annyit tudnak hogy [ha ezen végighúzom,akkor utána pukkan,és Mariska vicces hangot ad ki,ha a kapucnijába dobom...].Mellesleg nincs is olyan komoly efektje,hogy érdemes legyen nagyon szórni.Akkor már inkább flashbang,az legalább valamennyire csiklandozza a hallókánkat,és aki meg tudja csinálni és veszi rá a fáradságot,az valszeg tisztában van azzal,hogy talán nemkéne autókba,erkélyekre,babakocsikba dobálni.
(amúgymeg akármelyik piacon be lehet szerezni a petárdát,szal ez a rendelet pont a felelőtlen kis gyökérpálcákat tartja vissza)
A többivel egyetértek,bár-szerencsére- már egyre kevésbé vagyok rászorulva a gyári termékekre. |
|
|

545 db. hozzászólás
124 pont
  Hobbista
2007.01.03.
tag |
nem be kellett volna tiltani a petárdákat hanem aki egymásra, ,meg a másik hajába dobálja azt kelett volna szivatni       
|
|

545 db. hozzászólás
124 pont
  Hobbista
2007.01.03.
tag |
attól függ mert a sima p20-as nem de a TITÁN, TORKOLATTŰZ erőlködés nélkül mikroszkópikus darabkákra kapja  
|
|

249 db. hozzászólás
43 pont
  Piromán
2007.08.17.
kitiltott |
Jó a recept,csak nem mindegy hogy milyen karácsonyfaégő!!!
Ez egy hozzászólás a(z) "izzógyujtó" című tűzijáték recepthez. |
|
|

294 db. hozzászólás
141 pont
    Haladó
2007.04.26.
PM Tag |
kétlem hogy 50 méterre repült volna
|
|

1945 db. hozzászólás
195 pont
    Őstag
2006.12.19.
moderátor |
Van ebben a receptben minden: juk, lyuk, tojás, tolyás, stb, stb.
Ha működik is tuti nem száll fel a levegőbe, csak a földön hemperegne. Vagy ha kicsi a lyuk, pukkan egyet.
BP-s megoldásnál max egy vulkán lesz belőle.
A kiegyensúlyozásról nem is beszélek.
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 43
Ebből tag: 0
Látogatók: 1820264
Látogatók ma: 189
|