Kösz Mindenki!
Constantine! Gyári stopin, a bombi ugyanazt tartalmazza mint a korábbi másik. Szerintem az a problémád, hogy nincs elég kötőanyag a BP-dbe, és nem itta be magát pamutfonaladba a BP-s "trutyi". Lehet még olyan oka, hogy nem tiszta fonalat használsz. Kizárólag 100%-os pamuttal csináld, és tuti lesz! Próbáld így, ez bevált!
Na én elmondom, h. hogy szoktam a stopinom csinálni.
Feloldom hígra denszesszel a liszt BP-t, majd teszek hozzá egy kevéske CMC-tapéta ragasztó oldatot is, majd amint a videón is látható 1:50-től, egy tölcséren kersztül húzom át, aminek a szűkülő részénél át van ütve egy szög, amin áthúzom a pamutszálat, majd fellógatom a kívánt hosszúságban & hagyom kiszáradni, majd száradás után nem törve 2 papír alapú ragasztószalag közé illesztek be 2 szálat & ennyi...
Utána már bátran lehet hajligatni, mert a ragszalag közrefogja a szálakat & nem engedi lepattogni róla a BP réteget, de ezeket gondolom tudtad eddig is...
Lehet a fonalad a rossz, olyat vegyél, aminek a szalagjára 100 % cotton van ráírva & azzal csináld, mert az a tiszta pamut.
Nekem egy gombolyag 170 m & 350 Ft, bármelyik méter árú boltban kapsz ilyet...!
Hát csináltam már de mintha csak a pamutszál tetején maradna meg a BP. Ha hozzáérek lepereg róla és nem igazán jó. Sztem a pamut fonal a szar de nemtom...