A másodperc ajánlata: X 46 2800 Ft
24 db. hozzászólás
34 pont
Zöldfülű
2015.04.19.
tag |
Neeem ,ha csillagágyút szerettem volna nem tökölök ennyit a tapaszolással.NcPP vetőm volt granulálva,a túlzásba vitt mennyiség a nagy,lassan égő csillagok miatt kellett,a csövet,meg a bombit nem féltettem,de az szempont volt,h ne érjenek le a földre még égő cuccok.Köszi az építő jellegű h.sz-okat,igyekszem... |
|
|
1281 db. hozzászólás
280 pont
Pirotechnikás
2009.06.06.
moderátor |
15% veto, ne hulyeskedj, minimum a fele kellene csak, minnel nagyobb a kaliber annal kevesebb veto kell ala basszus, max 6%-ot bassz ala, de ne sima BP-bol, 3-4 mm-es granulatumbol, kimelni kell a bombettat & a csovet is ekkora cal.-nal, a sulya miatt szo szerint dugot kepez a vetocsoben, csak kilokni kell egy ekkora bombettat, nem feltolni az egbe, a cso & a bombetta karara...! Hogy ne hibazz hallgass Ladis kolegadra...! |
|
|
71 db. hozzászólás
40 pont
Haladó
2013.01.21.
tag |
Csak nem az én receptem? Örülnék ha már látnám mástól is |
|
|
24 db. hozzászólás
34 pont
Zöldfülű
2015.04.19.
tag |
Köszi,de csak vicc volt a salute.Amúgy csak sima white flitter csillag van benne,rengeteg magnálium forgáccsal.A falvastagság kb 9mm,a súlya 1950g+15% vető.Jaa volt már eset rá,h betolta a vetés ereje a" késleltetőmet" azóta nem bízom a véletlenre. |
|
|
133 db. hozzászólás
35 pont
Tud valamit
2014.10.31.
tag |
Salute? Hova akarsz ezzel uzenni?
Egyebkent nekem is epp az jutott eszembe mint Ladis-nak, hogy miert nincs kis bujtato a tetejen? Meg a kis szar 50-es gyari kigolyosokra is rateszi a kinai, pedig ok aztan ertik a kicsi-olcsot...
Ha mar technikai adatok: Falvastagsag? Csak, hogy volt-e ertelme ennyit osszepakolni a bombiba..
A tekeres viszonyt nagyon szep. :) |
|
|
1281 db. hozzászólás
280 pont
Pirotechnikás
2009.06.06.
moderátor |
Gyonyoru, szep munka, gratulalok, vegre valaki alkot is kicsit... Szakmailag csak 2 eszrevetelem lenne:
- a stopin fejbojtot miert nem szalagoztad bele ami a fuggoleges leengedest segitene..?
-ha mar salute akkor miert nem hengeres format valasztottal, amivel brutalisabb folytast tudtal volna adni a bombettanak, sokkal kevesebb meloval...?
Am. ennyi, ja a TF-et/Spolette-t remelem jol korbemadzagoztad, veteskor csunya lenne ha belokne...
Veto mennyiseg, bonto minoseg...?
Grat...! |
|
|
71 db. hozzászólás
40 pont
Haladó
2013.01.21.
tag |
Uhh! Remélem lesz videó!
KNO3/MgAl, vagy valami komolyabb van benne? :) |
|