A másodperc ajánlata: Magnum 5900 Ft
905 db. hozzászólás
248 pont
Pirotechnikás
2009.01.17.
tag |
Jó lesz ez! Legalább lesz mit lődözni! am egy kérdés: Hol a bor?
A 80-as Ti-s jószágra kíváncsi leszek!
Én még el vagyok havazva, még most csinálom a Bm-et, meg a raksikat...
Ez egy hozzászólás a(z) "Szilveszterre!" című tűzijáték képhez. |
|
|
71 db. hozzászólás
40 pont
Haladó
2013.01.21.
tag |
Na, hát ezzel készültem szilveszterre! Ahhoz képest, hogy azt hittem nem lesz semmi, azért összejött valami
Bal oldalt a kék cucc, az 2db 4lövetű csillag telep a következőkkel töltve: crackling, TT, TT+Ti. Az 5 darab 40 miliméteres jószág tartalma: 2x TT+Ti, 2x TT és 1x crackling + TT. A nagy 80 milis pedig hengeres lett az idén és az is TT+Ti-t tartalmaz! :) Jobbra fönt pedig a tavalyi szép kis petárdáim helyett, az idén csak erre volt időm. Tartalmuk közönséges MgAl-os (anódos) KNO3-as flash. Kötözve vannak és van rajtuk tesa is bőven! Kellemes szilvesztert!
Ez egy hozzászólás a(z) "Szilveszterre!" című tűzijáték képhez. |
|
|
905 db. hozzászólás
248 pont
Pirotechnikás
2009.01.17.
tag |
Daninak: Nem-nem az nem is az enyém, hanem fateromé...
Ős: Az ilyen fast visco
annyit hozzá kell tenni, hogy a kulönálló telep, ami csak egymaga van az hibrid cucc. A vicso meg a vető az gyári, a csillag meg a bontó az házi. Aztán aminél a 30-as csövek vannak, az házi cucc, gyári vetővel.
Ez egy hozzászólás a(z) "Hát csak dolgozgatok, így Szilveszter fele..." című tűzijáték képhez. |
|
|
1 db. hozzászólás
Zöldfülű
2015.12.29.
tag |
Sziasztok :) a kisebb csovek azok 50mm esek a 2db nagyobb cso az 63mm :) az elso hazikeszitesu rackem :) remelem tetszik mindenkinek :)
Ez egy hozzászólás a(z) "Az első kalodám :)" című tűzijáték képhez. |
|
|
905 db. hozzászólás
248 pont
Pirotechnikás
2009.01.17.
tag |
Jól néz ki! Kaliber?
Vagy fölösleges is kérdeznem, mert az a két nagyobb az 170-es a többi meg 100-as
Ez egy hozzászólás a(z) "Az első kalodám :)" című tűzijáték képhez. |
|
|
24 db. hozzászólás
34 pont
Zöldfülű
2015.04.19.
tag |
Neeem ,ha csillagágyút szerettem volna nem tökölök ennyit a tapaszolással.NcPP vetőm volt granulálva,a túlzásba vitt mennyiség a nagy,lassan égő csillagok miatt kellett,a csövet,meg a bombit nem féltettem,de az szempont volt,h ne érjenek le a földre még égő cuccok.Köszi az építő jellegű h.sz-okat,igyekszem...
Ez egy hozzászólás a(z) "175" című tűzijáték képhez. |
|
|
1281 db. hozzászólás
280 pont
Pirotechnikás
2009.06.06.
moderátor |
15% veto, ne hulyeskedj, minimum a fele kellene csak, minnel nagyobb a kaliber annal kevesebb veto kell ala basszus, max 6%-ot bassz ala, de ne sima BP-bol, 3-4 mm-es granulatumbol, kimelni kell a bombettat & a csovet is ekkora cal.-nal, a sulya miatt szo szerint dugot kepez a vetocsoben, csak kilokni kell egy ekkora bombettat, nem feltolni az egbe, a cso & a bombetta karara...! Hogy ne hibazz hallgass Ladis kolegadra...!
|
|
71 db. hozzászólás
40 pont
Haladó
2013.01.21.
tag |
Csak nem az én receptem? Örülnék ha már látnám mástól is
|
|
24 db. hozzászólás
34 pont
Zöldfülű
2015.04.19.
tag |
Köszi,de csak vicc volt a salute.Amúgy csak sima white flitter csillag van benne,rengeteg magnálium forgáccsal.A falvastagság kb 9mm,a súlya 1950g+15% vető.Jaa volt már eset rá,h betolta a vetés ereje a" késleltetőmet" azóta nem bízom a véletlenre.
|
|
133 db. hozzászólás
35 pont
Tud valamit
2014.10.31.
tag |
Salute? Hova akarsz ezzel uzenni?
Egyebkent nekem is epp az jutott eszembe mint Ladis-nak, hogy miert nincs kis bujtato a tetejen? Meg a kis szar 50-es gyari kigolyosokra is rateszi a kinai, pedig ok aztan ertik a kicsi-olcsot...
Ha mar technikai adatok: Falvastagsag? Csak, hogy volt-e ertelme ennyit osszepakolni a bombiba..
A tekeres viszonyt nagyon szep. :)
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 16
Ebből tag: 0
Látogatók: 3605020
Látogatók ma: 90
|