65 db. hozzászólás
18 pont
Zöldfülű
2014.12.19.
tag |
Fasza! Én is tegnap csináltam egy tömörítőt talppal is
Ez egy hozzászólás a(z) "Sajátkészítésű rakéta toolingom :)" című tűzijáték képhez. |
|
|
57 db. hozzászólás
15 pont
Zöldfülű
2014.03.22.
tag |
Tudom,elég ronda munka ,de csak ezt tudtam kihozni :D.A rakétáról ami vele készül teszek videót ha akarjátok,és a működési elvét is elmondom :),mivel érdekesnek tűnhet ,hogy miért is ilyen rétegezett.Én elégedett vagyok vele!Osszátok meg velem a ti véleményeiteket is
Ez egy hozzászólás a(z) "Sajátkészítésű rakéta toolingom :)" című tűzijáték képhez. |
|
|
65 db. hozzászólás
18 pont
Zöldfülű
2014.12.19.
tag |
De segít,mert nem megy be 1cm mélyen hanem csak 5 miliig engedi a fúvóka elejét , azért nem farúd mert tömbben nem találtam semmi mást meg nagyon alkotni akartam valamit
Ez egy hozzászólás a(z) "Első tooling szerűségem,1,5-ös raksihoz (ne pontozd)" című tűzijáték képhez. |
|
|
1203 db. hozzászólás
303 pont
Őstag
2009.05.08.
moderátor |
Egy fa rúd nem lett volna egyszerűbb? :D ez amúgy nem tooling, csak egy tömörítőrúd. A toolingnak a lényege, hogy kialakítja a fúvókát, és a furatot is, illetve azoknak a formáját. :D Az hogy alul is van egy kis emelvénye az semmit nem segít, csak foglalja a helyet. Az csak normál funkcionáló toolingnál kell, akkor is csak a cső helyen tartásához. :D
Ha meg a fát szét tudod verni, az csak azt bizonyítja hogy túl erőseket ütsz rá. kis adagokban kell tölteni a rakétákat. Ha teljes erődből szét kalapálod, akkor csak könnyebben fog felrobbanni.
Ez egy hozzászólás a(z) "Első tooling szerűségem,1,5-ös raksihoz (ne pontozd)" című tűzijáték képhez. |
|
|
65 db. hozzászólás
18 pont
Zöldfülű
2014.12.19.
tag |
Pontosan nem sikerült szétvernem pedig próbáltam de a célnak megfelel . Amúgy AA elem meg 6os csavar meg hangszóróból kiszedett vasmag
|
|
905 db. hozzászólás
248 pont
Pirotechnikás
2009.01.17.
tag |
Én olyan 50%- os esélyt jósolok neki, bocs! Azért kérdezek ennyit, mert segíteni akarok. De nem szeretném, ha álomba ringatnád magad, hogy ez milyen egyszerű.Nem az! Látszólag az, de nem! Inkább nézd át a legutolsó részeltig mindent, hogy lehetőleg már a terv is kivitelezhető legyen. És nem utolsó sorban, ha anyira k.va egyszerú lenne, nem adnák pénzért. Ja, és lehetőleg lakkozd le, mert úgy legalább nem lesz kitéve annira a párának.
Ez egy hozzászólás a(z) "A FÉLIG kész szövőgép :-) remélem látszik hogy mi is akarna lenni :-D" című tűzijáték képhez. Előzmény: #18644
|
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 3
Ebből tag: 0
Látogatók: 3605096
Látogatók ma: 166
|