836 db. hozzászólás
61 pont
Pirotechnikás
2010.11.15.
moderátor |
Azért kell kb akkora magasság mint átmérő, mert úgy viszonylag egyenesen, stabilan repülnek. Ezek mivel laposak, kissé kiszámíthatatlanul fognak repülni
Ez egy hozzászólás a(z) "Első pumpált csillagjaim (TT) " című tűzijáték képhez. |
|
|
26 db. hozzászólás
Zöldfülű
2014.03.13.
tag |
ui: vince tanácsát, fogadd meg! mert ezeknek valóban hengereseknek kell lenniük.
Ez egy hozzászólás a(z) "Első pumpált csillagjaim (TT) " című tűzijáték képhez. |
|
|
19 db. hozzászólás
3 pont
Zöldfülű
2014.03.16.
tag |
Kb az átmérő legyen a hosszúság :) De nem rosszak... Én áttértem a vágottra mert gyorsan kell gyártani :D
|
|
26 db. hozzászólás
Zöldfülű
2014.03.13.
tag |
olyan mint a széntabletta, hasmenés ellen. viccet férretéve, ahogy elnézem, kb azonos méretüek, és a súlya is kb azonos lehet... ez nagyon fontos, mert ahoz hogy gömb bontás legyen, azonos méretü és sullyú csillagoknak kell lenniük.. de igy elsöre, nem rossz.... gratulálok.
|
|
57 db. hozzászólás
15 pont
Zöldfülű
2014.03.22.
tag |
Amint írtam ezek az első példányok ,nem lehet elsőre tökéletes minden :), de köszi a megjegyzést.
|
|
122 db. hozzászólás
6 pont
Haladó
2013.12.23.
tag |
Ezeknek hengereknek kellene lenniük nem korongoknak.
|
|
26 db. hozzászólás
Zöldfülű
2014.03.13.
tag |
eszembe jutott hogy szoktak árulni a boltokban, fagolyókat... és ha jól emlékszek, van is egy ilyen bolt tölem nem messze... mihamarabb megfogom látogatni a boltot, remélem fogok találni olyat, ami kell.. ami a képen van, ez életem elsö 75-ös bombija... tudom, kissé csövesen néz ki, de minden kezdet nehéz. :)
Ez egy hozzászólás a(z) "elsö 75-ös bombi, TT, D1, és piros csillagokkal, flash bontóval." című tűzijáték képhez. |
|
|
240 db. hozzászólás
81 pont
Pirotechnikás
2010.11.11.
tag |
Én 75 be teniszlabdát használtam régen sablonnak hobbiboltokban lehet kapni mindenféle méretű fa meg hungarocell golyót, érdemes figyelni a műanyag karácsonyfa díszeket , mert megfelelő méret esetén kettévágod és ott a héjj.
Ez egy hozzászólás a(z) "elsö 75-ös bombi, TT, D1, és piros csillagokkal, flash bontóval." című tűzijáték képhez. |
|
|
240 db. hozzászólás
81 pont
Pirotechnikás
2010.11.11.
tag |
Sárgaréz csőbe kell önteni nem pedig lágy vörösbe. Továbbá ha megvannak a kiöntött csődarabok érdemes megütögetni őket kalapáccsal hogy hordó alakúak legyenek. Ha nagyok a testek akkor prés is jó lehet.
Ez egy hozzászólás a(z) "Ilyenek lettek a kerámia golyók nem mind ezek a legdurvább darabok" című tűzijáték képhez. |
|
|
249 db. hozzászólás
168 pont
Labortöltelék
2010.12.10.
tag |
Azért tegyél folpackot vagy alufóliát a sablonra,hogy le is tud szedni róla.
Én speciel karácsonyfa dísszel kezdtem csak azokból 60-as meg 80-as van olcsón.
|
|
630 db. hozzászólás
191 pont
Kutyul
2007.12.05.
tag |
Nem kötekedésből, modi se vagyok ,de ilyenkor neked és másnak is el lett mondva ,hogy gyári cuccról csak egy képet tölts fel. Egyet, amin rajta van minden, amit nekünk megszeretnél mutatni. Tanácsképpen még azt tudom ajánlani ,hogy csinálj több vidit ,amit be akarsz mutatni, vágd össze egy felvétellé és azt töltsd fel.
Ez egy hozzászólás egy törölt képhez. |
|
|
836 db. hozzászólás
61 pont
Pirotechnikás
2010.11.15.
moderátor |
Keresel 62-65mm-es átmérőjű golyót, vagy labdát. Nem nehéz, a legkisebb méretű gumilabdák kb ekkorák. Erre 15mm-es csikokból egyenletesen felviszel 3db dupla réteget, csirízzel, cmc-vel, vagy faragasztóval. Ajánlom a 3strip vagy az egy hosszú, egyrövid technikát.
Megszárad akkor sniccerrel óvatosan körbevágod és kész a teljesen gömbalakú 75be való héjad.
Ez a módszer addig amíg kicsibe dolgozol, megfelel, később meg vagy csinálsz prést, vagy veszed a héjat.
Ez egy hozzászólás a(z) "elsö 75-ös bombi, TT, D1, és piros csillagokkal, flash bontóval." című tűzijáték képhez. Előzmény: #18540
|
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 7
Ebből tag: 0
Látogatók: 3605095
Látogatók ma: 165
|