57 db. hozzászólás
15 pont
Zöldfülű
2014.03.22.
tag |
Hát azért erre én nagyon büszke lennék :D,gratulálok ezekhez :),remélem majd jól fognak ma este szuperálni.Vidit feltétlen tölts róluk !Addig is B.Ú.É.K.
Ez egy hozzászólás a(z) "Idén csak raksizom!" című tűzijáték képhez. |
|
|
905 db. hozzászólás
248 pont
Pirotechnikás
2009.01.17.
tag |
Hogyne mondanék! Kérlekszépen 22 db-t látsz itt kiterítve, ez az össz cuccom. Sajna.
A fehér papírosok azok 3db WM raksi, mellette Nozleless BP-s raksik Ti-vel vagy FeTi-vel. Azután meg a fúvókásak jönnek, amiben 6% Ti van. A Ti az 224-450-es. A raketták robbanófejjel rendelkeznek, melyben kölönféle színes, glitter és szenes csillagok vannak (pontos lista alább).
A bontótöltet egy emberes adag Blue Al-os SF, vagy Kclo4/MgAl.
A rakéták motorja BP-s 3/4 furatos a papírcső 6cm hosszú.
Az effektek: TT,Pralon aqua, blonde streamer, crackling,D1,Hardt green 5, Magenta, C6, Majdali, NaNo3-as sárga, nishiki kamuro, és N1 to shimizu brilliant core. Kb ennyi.
Ez egy hozzászólás a(z) "Idén csak raksizom!" című tűzijáték képhez. Előzmény: #18598
|
|
|
57 db. hozzászólás
15 pont
Zöldfülű
2014.03.22.
tag |
Nagyon szépek ,bárcsak nekem is ilyen kis rakétaszettem lenne :) Adatokat mondtasz?Az a virágos szalvéta aranyos
Ez egy hozzászólás a(z) "Idén csak raksizom!" című tűzijáték képhez. |
|
|
26 db. hozzászólás
Zöldfülű
2014.03.13.
tag |
ohh Lacykám... nem akartam fikázni, csak egy kicsit. tegnap este fel lett löve, életem elsö 75-ös bombija... (az ami a képen van) nagyon jó volt, videó is lett csak a video nagyon gagyi lett, mert a piros csillag is fehérnek látszik rajta. jövöre szebb bombikat akarok alkotni, és Lacy barátommal közös teszt lövéseket csinálni.
Ez egy hozzászólás a(z) "elsö 75-ös bombi, TT, D1, és piros csillagokkal, flash bontóval." című tűzijáték képhez. |
|
|
462 db. hozzászólás
43 pont
Labortöltelék
2006.09.14.
tag |
fent van mind2 csillag reci, itt az egyik, /a legfelső/:
ez
Ez egy hozzászólás a(z) "30-as,50-es valamint 75-s bombák" című tűzijáték képhez. |
|
|
1203 db. hozzászólás
303 pont
Őstag
2009.05.08.
moderátor |
Ez hol van alátámasztva? ha az oldal lapokon csúszik, akkor csináld meg tengelyesre csapágyazva szerintem.
Ez egy hozzászólás a(z) "Első összerakott malmom.(a hajtásán még dolgozom...)" című tűzijáték képhez. |
|
|
71 db. hozzászólás
40 pont
Haladó
2013.01.21.
tag |
Tudom. Nem volt már kedvem BM-et csinálni a stopinhoz.
Ez egy hozzászólás a(z) "Szilveszterre." című tűzijáték képhez. |
|
|
57 db. hozzászólás
15 pont
Zöldfülű
2014.03.22.
tag |
Úgy nézett ki :) Igazából tapaszolás mindkettő.Videót várom!
|
|
71 db. hozzászólás
40 pont
Haladó
2013.01.21.
tag |
Hát igazság szerint az nem enyvszalag. Csak papírcsíkok amiket cmc-vel ragasztottam rá hogy jobban nézzenek ki azért.
Papír alapú ragasztószalaggal vannak ragasztva. Videó mindenképpen lesz:)
|
|
57 db. hozzászólás
15 pont
Zöldfülű
2014.03.22.
tag |
Jól néznek ki,de látom az enyvezést azután csináltad miután rögzítetted a vetőkosarat,mielőtt feltennéd azelőtt enyvezd,vagy tán csak plusz tettél rá,hogy jobban odafogasd a vetőtartóhoz? !A stopint látom másképp csináltad nem?Vidit tegyél róluk :)
|
|
321 db. hozzászólás
48 pont
Haladó
2009.02.25.
tag |
Vető és a bontó is granulált BP, a salute-okban Kálium-nitrátos Al flash a "bontó"
Ez egy hozzászólás a(z) "Szilveszteri készlet, 2 hét alatt a semmiből" című tűzijáték képhez. |
|
|
71 db. hozzászólás
40 pont
Haladó
2013.01.21.
tag |
Nem a legszebbek de most ez lett. A nagyok 80 milisek a kicsik pedig 40.
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 10
Ebből tag: 0
Látogatók: 3605095
Látogatók ma: 165
|