462 db. hozzászólás
43 pont
Labortöltelék
2006.09.14.
tag |
Idén ennyi fért bele:
-25db 30-as
-20db 50-es
-7db 75-s
Csillagok: kálciumos flash, c8,Zmuro silver,c8 to flash, villogó sárga csillag(sajátfejlesztés)
Ez egy hozzászólás a(z) "30-as,50-es valamint 75-s bombák" című tűzijáték képhez. |
|
|
1203 db. hozzászólás
303 pont
Őstag
2009.05.08.
moderátor |
Vetéskor csak a lassú vető melegít. A szilo amúgy se gulladna meg.
A kérdés csak az, hogy ha jól tudom a gyári cső 45 milis, a gyári bomba meg 40 mili körül van. az még a gyári csőben is iszonyatosan lötyög. Így hogy 50 esből lövöd lehet nem is megy elég magasra. Kipróbáltad már?
Gipsz dugó készítésekor meg érdemes a cső belsejét a gipsz szintjéig megkapargatni jó mélyen, hogy a gipsz tudjon hol kapaszkodni. 35 milis kaliberben PVC nél is ugyan így lehet csinálni. Azt a dugót nem lövi ki a nyomás. De tényleg a legjobb az esztergált fa dugó.
Ez egy hozzászólás a(z) "Első művem :) 50es csövek gyári bombákhoz. Egy különálló a tesztet jól bírta, gipszdugó sziloplaszt tömítéssel. Véleményeket, javaslatokat várom! :)" című tűzijáték képhez. |
|
|
368 db. hozzászólás
54 pont
Haladó
2008.01.27.
tag |
egy kérdés mennyibe van egy ilyen cuccmucc?
Ez egy hozzászólás a(z) "Egy régi, poros jóbarát :)" című tűzijáték képhez. |
|
|
240 db. hozzászólás
81 pont
Pirotechnikás
2010.11.11.
tag |
A kiszámíthatatlan repülés még elmegy, de a korong forma miatt hamar le is fognak lassulni, kicsi lesz a bontás. Nem tudom milyen kemények, de az is előfordulhat, eltörnek a bontáskor.
Mekkora csillagok ezek? és mibe fogod tenni őket?
Ez egy hozzászólás a(z) "Első pumpált csillagjaim (TT) " című tűzijáték képhez. |
|
|
57 db. hozzászólás
15 pont
Zöldfülű
2014.03.22.
tag |
értem :) a kövi adag hengeres lesz,köszönöm a tanácsokat
Ez egy hozzászólás a(z) "Első pumpált csillagjaim (TT) " című tűzijáték képhez. |
|
|
249 db. hozzászólás
168 pont
Labortöltelék
2010.12.10.
tag |
Szerintem meg csak annnyi a problema,hogy hamar ki fognak egni rovid de vastag lesz a csova |
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 6
Ebből tag: 0
Látogatók: 3605095
Látogatók ma: 165
|