A másodperc ajánlata: Nimitz 6500 Ft

1945 db. hozzászólás
195 pont
    Őstag
2006.12.19.
moderátor |
Majdnem mindenben egyetértek veled. Tényleg nem mindegy a forgásirány, mert kilazulnak az anyák, ha nem húzóra forog. Lassan forog az tény, kicsit tovább működik és kész. Nagyobb feszültséget nem adhat a motorra, különben leég. Ebben meg nem nagyon lehet variálni az áttételt, föleg, ha ruszki. 
A dob, az viszont fém. Hátránya, hogy cefet hangos. De, ha nem zavar senkit, akkor az a jó. |
|
|
401 db. hozzászólás
26 pont
  Piromán
2009.06.24.
tag |
ladis igazából mindegy hogy az ember he vel kezdi vagy nem, legyen meg az tudása és akkor ok, amúgy van még egy két tag aki he vel kezdte és átért a le re..... Előzmény: #8655
|
|
|

307 db. hozzászólás
28 pont
    Labortöltelék
2005.07.11.
PM Tag |
HMTD, HgF, ANFO, ANNM, ANNMAL, ETN , PETN, TNT, plasztik. De erről itt nem fogok bővebben írni, nem szeretik a modik. Nézz be a képgalériámba. Holnap felveszlek, most nem tudlak. |
|
|

307 db. hozzászólás
28 pont
    Labortöltelék
2005.07.11.
PM Tag |
A motor azért forog egy irányba mert párhuzamos gerjesztésű, ahhoz hogy meg tudjam változtatni a forgásirányt a gerjesztőtekercs kivezetéseit kéne felcserélnem,persze ha hozzáférnék. A forgásirány azért nem mindegy, mert ahol a két tengely csatlakozik, ott egy anyába van beletekerve 2 csavar egymásnak szembe, ha nem jó irányba forog akkor előfordulhat hogy széttekeredik. Nincs másik, ez az első malmom. Idáig csak HE-vel foglalkoztam. |
|
|

894 db. hozzászólás
217 pont
     Pirotechnikás
2009.05.22.
tag |
Jól, néz ki de szerintem is emelhetnél a fordulaton. A motor lehet azért forog egy irányba mert van benne egy dióda. Ha megtalálod és kiiktatod, változtathatod az irányát. |
|
|

307 db. hozzászólás
28 pont
    Labortöltelék
2005.07.11.
PM Tag |
Ma dobtam össze otthon talált cuccokból. Ez egy orosz párhuzamos gerjeszésű egyenáramú motor, áttétellel. Eredetileg ablaktörlő motor volt. Hiába fordítom meg rajta a polaritást mindig ugyanabba az irányba forog. Lehet hogy egy kicsit lassú de majd legfeljebb hosszabb ideig működtetem. Az ólomgolyókat egy leeresztett víztározó iszapjából szedtem össze. |
|
|
766 db. hozzászólás
87 pont
   Haladó
2005.12.18.
tag |
Nekem is pontosan ugyanilyen motorom van, ez az egyik legjobb fajta, nagyon nehéz leégetni, tartósan is birja ha levan fogatva.
A tied is ugye ablaktörlő motor?
A feszültséget szerintem is lehetne egy pár voltal emelni hogy gyorsabban forogjon.De nem olyan lassú ez. |
|
|

741 db. hozzászólás
238 pont
 Piromán
2009.05.17.
tag |
ja a dizájnja az jó de én s egy kicsit lassúnak tartom vagy ez igy jó? |
|
|

74 db. hozzászólás
18 pont