65 db. hozzászólás
1 pont
 Tud valamit
2012.02.27.
tag |
Én az alapanyagaimat erre szakosodott megbízható helyekről szerzem be a minőség megbízhatóság végett,aki keres mindent talál jóformán nincs beszerezhetetlen dolog annak aki akar is valamit. A kno3 al s el nem értek egyet bontóba,a Szíriusszal meg még úgy se.Vannak erre sokkalta megfelelőbb profi FP-k amikhez ez finoman szólva sehol sincs.A sima magnéziumos változatnál is hatalmas erősen érezhető a minőségbeli különbség. Előzmény: #13225
|
|
|
65 db. hozzászólás
1 pont
 Tud valamit
2012.02.27.
tag |
Nekem az a bajom a KNO3 AL S,S AL el hogy ez hihetetlen gyenge önmagában még a lőporhoz képest is,semmi tolóereje de a feszítőereje is katasztrofális a hangjával együtt. Próbáltam én minden arányban a legjobb különböző pár mikronos alu porokkal de rájöttem hogy bontóba,petárdába,ez önmagában iszonyatosan pocsék a teljesítménye katasztrófa,a Szíriuszos borzadályról nem is beszélve aki abból próbálja.Én egy gramm Dark alut sem keverek vele többet az biztos vannak normális FP-k is ezerszer jobbakat keverek,pénzkidobás lenne.Ettől még brutál FP-t lehet KNO3-ból de nem AL porral. Előzmény: #13188
|
|
|
65 db. hozzászólás
1 pont
 Tud valamit
2012.02.27.
tag |
A KNO3 Aluporral katasztrófa Dark aluporral másikkal egyaránt (hiába ott a kén),nem hogy erősebb sajnos gyengébb lesz. Én a gran BP-hez KNO3+MG VP-t keverek 3Bp/1Vp arányban látványosan nagyobb a bontás/hang. Előzmény: #13159
|
|
|

642 db. hozzászólás
330 pont
     Pirotechnikás
2010.01.02.
moderátor |
Ez így van már egy kno3-as siriusos flashel is sokkal nagyobbat fog bontani véleményem szerint |
|
|

462 db. hozzászólás
43 pont
    Labortöltelék
2006.09.14.
tag |
1g kell is alá, a késleltetés is kb jó. A bontás átmérőt kellene növelned.
Bontónak mehet a flash, az majd javít a szimetrián is. |
|
|
77 db. hozzászólás
14 pont
   Hobbista
2011.11.18.
tag |
ok a 15 g-os bombi alá 1 grammot raktam a második bombi az viscóval van időzítve ! lácík |
|
|
75 db. hozzászólás
17 pont
    Zöldfülű
2011.12.07.
tag |
szerintem, túl magasan bontott, vetőből vegyél vissza, jó lesz ez, grat!
|
|
|
77 db. hozzászólás
14 pont
   Hobbista
2011.11.18.
tag |
Apám pánikolt :) |
|
|
|