2444 db. hozzászólás
    Őstag
2006.02.15.
moderátor |
Legutóbb 8 éve voltam Szegeden, akkor sem gazdaboltot kerestem, de feltalálták az internetes keresőszolgáltatást (google) és ennek a segitségével 3 boltot rögtön tudok mondani:
Erica 99 Bt
GAZDABOLT
Szeged Szőreg
Szerb u. 72.
Tel / Fax 06 62 407 408
Analóg Szeged Kft. 6724 Szeged, Kálvária sugárút 87.
Agrobutik Gazdabolt
6726 Szeged, Töltés utca 57.
Vegyszerbolt ha jól tudom nincs Szegeden, de valami kissebb méretű hasonló témával foglalkozó üzlet valószinüleg van. Ebben az esetben is a google hozza majd meg a szerencsédet.
Másrészt uránt lehet kapni, csak drága megrendelni unitednucleal-ról, amúgy kimész a mecsekbe kicsit túrod a földet, akkor "magas" urán tartalmú talajt szerezhetsz magadnak (ez a jellegzetes vörös szinű homok). Az uránban nem az a lényeg, hogy urán, hanem a tisztasága és az, hogy esetleg izotóp e. Nagyon sok dologhoz használnak uránt, pontversenyben is egy ezzel kapcsolatos kérdés van berakva.
Ha elárulnád, hogy milyen vegyszerre lenne szükséged, akkor talán tudnánk segiteni keresni beszerzési helyet, előállotási módot vagy esetleg valaki nagylelkű lehet és hozzádvág belőle valamennyit.
Azt nem értem, hogy miért nem jó a neked netes rendelés? Kiválasztod, hogy mi kell, megrendeled és pár nap múlva kihozzák. Ha nem szeretnél bankkártyaszámot kiadni, akkor a futárnak is ki lehet fizetni.
Bocsánat a szentbeszédért, de valamikor úgyis elmondta volna valaki. |