113 db. hozzászólás
Tud valamit
2010.01.10.
tag |
Hi
Azt kérdezném ez végül is nc lakk ha nem akkor írtok egy helyet ahol lehet venni, vagy egy jó recit arról hogy hány pingpong labda kell 1L nitrohígitóhoz? |
|
|
629 db. hozzászólás
55 pont
Labortöltelék
2010.03.02.
tag |
Köszönöm a gyors és kielégítő válaszokat, de honnan lehet beszerezni ezt a toloult? Gondolom ezzel lehet úgy leülepíteni a ként, ahogy olvastam, de még nem hallottam róla. |
|
|
197 db. hozzászólás
67 pont
Tud valamit
2009.11.29.
tag |
Nekem működött a permetkénes, bár nehezebb begyújtani és kevésbé fényes, mint a rendes kénnel. |
|
|
840 db. hozzászólás
158 pont
Pirotechnikás
2009.01.16.
tag |
Az anódrol szedd le a vízkövet, fogd be fúróba és csiszolópapírral dolgozd meg. Ezt utánna rakd be kávédarálóba. (Master módszere)Így meglehetősen finom port kapsz, jó flashbe.
A Kén meg hát persze jobb lenne a tiszta ventillált kén, de ha semmilyen módon nem tudsz hozzájutni, akkor csináld azzal.
Vagy, ha tudsz toloult szerezni, akkor oldd ki vele a permetből a ként. |
|
|
629 db. hozzászólás
55 pont
Labortöltelék
2010.03.02.
tag |
Jó lesz a 70-80% -os permetbe szánt kén a KNO3 -as flash-be?
És ha a bojler anódot lereszelem, azt még beletegyem kávé darálóba, mi az ideális szemcsenagyság? A MÉH telepen nem ázik be a bojler anód? Úgy hallottam a magnézium érzékeny a nedvességre.
Ui:Előre is kössz a válaszokat, és bocs a túl sok kérdésért egyszerre! Remélem mindre válaszolnak.
|
|
|
840 db. hozzászólás
158 pont
Pirotechnikás
2009.01.16.
tag |
mér a bombettákban se a hang a lényeg (na jó azért nem árt ha nagyot szól mert élvezetes, de ha nem akarod, akkor vékonyabb fal és ennyi)
hanem a csillagok, esetleg a recsegő, a nyomjelző...
mindegy te tudod. |
|
|
112 db. hozzászólás
23 pont
Tud valamit
2010.02.04.
tag |
Nem az hanem nem hangra megyek.engem a petárdák annyira nem nyűgöznek le.(De ha pl a csillag recseg azt szeretem meg a recsegő is jó és a sárkánytojás stb...)Lényeg hogy nem kell sok hang |
|
|
840 db. hozzászólás
158 pont
Pirotechnikás
2009.01.16.
tag |
hát hidd el nekem egy 25 milis csillagágyú amibe rakok egy olyan 10 gramm csillagot, az szól akkorát mint egy gyengusz petárda
Mondjuk nekem az felmegy vagy 10 méterre
szal ha a hang baj, akkor nem csillagágyút csinálj.
|
|
|
112 db. hozzászólás
23 pont
Tud valamit
2010.02.04.
tag |
Hmmm: a speckó cucc olyan amit már nehéz beszerezni.(pl.:már a hipermangán is ilyen)
Hatarvonal: Én csillagokat akarok gyártani meg hasonlókat.Az én kedvenc cuccaim ezek a római gyertyák meg csillagágyuk szal amik nem ilyen hangos cuccok.Nó meg a rakéták.
Celluloz-trinitrat: kössz a tippet |
|
|
111 db. hozzászólás
6 pont
Tud valamit
2010.01.07.
tag |
Az azúrban mennyiért mérik a ként, és a kálium-nitrátot? tudom, hog kertészboltban is lehet őket kapni, de kiváncsi vagyok mekkora a különbség ha tisztább anyaggal dolgozom... |
|
|
38 db. hozzászólás
Zöldfülű
2010.02.18.
tag |
szinte bárhol
gyógyszertár,mg bolt aruházak,méhtelep,festék bolt,benzinkut,
és persze itt is ,vagy a nett-ről
persz nem árt a kreativitás
és ha sokat olvasol utánna az sem baj,igy tanulsz
persze ha tul fiatal vagy a gyógyszertárba biztos nem adnak
semmit
kérdés mit szeretnél késziteni?
ha leirod a pontos elképzelést biztos reagál rá valaki
/no nem mindig/
Előzmény: #4787
|
|
|
197 db. hozzászólás
67 pont
Tud valamit
2009.11.29.
tag |
magnézium: néha méhtelep, vagy lereszeled a bojleranódot (az 75% Mg, 25%Al).
jód: netről lehet rendelni, vagy veszel KI a gyógyszertárban (én kb. 20at jártam végig mire valahol volt/adtak) és abból elő tudod állítani.
azért vigyázz az ilyen dolgokkal...
|
|
|
401 db. hozzászólás
26 pont
Piromán
2009.06.24.
tag |
nem elég neked az?
Minek akarsz "speckó cuccokat"?
ill mit jelent?
Jól teszik, hogy nem adnak, énse adnék. Előzmény: #4787
|
|
|
112 db. hozzászólás
23 pont
Tud valamit
2010.02.04.
tag |
ti hol szerzitek be az ilyen speckó cuccokat?
mer van egy kémiai bolt de nekem nem adnak se jódot se magnéziumot meg ilyeneket.csak ként meg szént meg átlagos fémport adnak ki. |
|
|
38 db. hozzászólás
Zöldfülű
2010.02.18.
tag |
elérhetőség,valami privátba? Előzmény: #4784
|
|
|
|
>>Vegyészfórum