552 db. hozzászólás
87 pont
    Labortöltelék
2009.09.19.
tag |
ó banyeg :S am nem hiszem hogy átvert rá van írva hogy salétrom szóval szerintem ő se tudja igazán... csak egy eladó...
Szóval akkor ezzel semmit nem tudok kezdeni ? Sehogy nem lehet kinyerni belőle kno3-t ? Vagy valamit amit esetleg használhatnék valamire ?
de akkor én már nem tudom mit csináljak honnét szerezzek salétromot ... :S
Idáig mindig ismerősöm hozott kno3-at de mindig egyre kevesebbet meg ritkábban és már nem is akarok kérni tőle mert az állásába kerülhet...
Ha nem tudok szerezni sehonnét se (a neten sehol se találtam pedig sokat kerestem és a közeli MG üzletekben se volt) akkor marad a 1kg 98,5-os 4 euróért + szállítási kölcség :S
Ja és amúgy én se vagyok szlovák ! Csak szlovákiai MAGYAR ! |
|
|

552 db. hozzászólás
87 pont
    Labortöltelék
2009.09.19.
tag |
Hát Liadok annyit jelent hogy salétrom . Ez kno3 , szóval annak kell lennie...
És ott van hogy ammony dusík , az elvileg ammónium nitrát , szóval szerintem tartalmaz azt is |
|
|

552 db. hozzászólás
87 pont
    Labortöltelék
2009.09.19.
tag |
Sziasztok !
Most már nem érdekelt bementem a boltba aszontam salétrom kő !
Ami adott ha nem is tiszta valahogy ki lehet nyerni belőle tuti.
salétrom1
salétrom2
Na szóval így néz ki, 27% , meg dolomit is van benne... most ebből meg az adatokból hogy tudnám kiszámítani hány %-os ?
Ja és ami szlovákul van és nem értitek azt majd leírom , csak most hirtelen én se tudom mi az és mennem kell !
|
|
|
113 db. hozzászólás
 Tud valamit
2010.01.10.
tag |
Ladis-től és úgy értetem hogy postaköltséggel együtt.
|
|
|
113 db. hozzászólás
 Tud valamit
2010.01.10.
tag |
Ha Budapesten megoldható lenne az átvétel akkor inkább személyesen venném át,ha nem akkor menyi lenne így az egész?
Mailt [email protected] küldhetsz . |
|
|

1097 db. hozzászólás
61 pont
    Pirotechnikás
2005.12.22.
moderátor |
Nem kell olyan komoly mérleg,elég ha 1 gramm pontosan mér. Én annó egy permetezős vegyszer mérleggel dolgoztam és jól működött nem ezen múlik milyen dolgokat készítesz. Egyébként 3000 forint körül van egy egyszerű digitális mérleg.1 év gari van rá asszem amit én vettem. |
|
|
113 db. hozzászólás
 Tud valamit
2010.01.10.
tag |
Néztem a legolcsóbb is 4k+szállítási költség
Te menyiért veted, és menyi rá a gari? |
|
|
113 db. hozzászólás
 Tud valamit