279 db. hozzászólás
20 pont
  Piromán
2009.12.27.
tag |
Tudod te mi az a Kmno4? ugye bár lehet kapni oldatba és abból 2,5g nyerhető ki drágán és állítólag heroin vagy kokain féle készíthető belőle ezzel a szöveggel vonták ki.Nos ha tényleg valóban ez így is lenne nem lenne oldat se.Miért is? Mert ha tényleg ez így lenne akkor teljesen kivonták volna mert droghoz az az oldat is tökéletesen megfelel.Én ennek a témának utána jártam és a következőt találtam. Gyógyszerészkönyv: A kmno4 et az egyetlen leg hatásosabb fertőtlenítőnek jelőli meg. Utána ír a hyperiol tablettáról
ami már nem igen bizonyult hatásosnak sok baktériumot nem ölt meg. A másik hogy nem mérgező és ha többet raksz a vízbe akkor se lessz tőle bajod.A varratokon át a gyulladásos betegségekik sokmindenre jó.Ha nem hiszel nekem menj be a patikába mond hogy te fürdővízbe kell hogy rakd és kérdezd meg hogy mivel helyetesíthető hát nem fog sokmindent mondani elárulom.Hogy 2006 árfolyamon menyiért kaptam 10g ot 100ft körül volt és hogy mi az extra jó benne évekig elál kristály formában még 5 év után is tökéletesen fertőtlenít ha nem kap
nedvességet. Nos a 2,5g hatóanyagú oldat 180ft és hát az bizony nemáll el sokáig!Szerintem sok ember csőrét bökte mivel egy olcsó hatásos szer ami nem igen romlik meg.
Ilyen hülyeséget régen meg se kérdeztek mire kell ezer dologra lehet használni és soha se készült belőle semijen drog se még csak hallani se lehetett róla.Egyébként erre a szerre volt van és lessz is igény ha nem fehéren hát feketén
még nagy cégek is csomagolnak 25g os adagokat szinte biztos
hogy gyógyászati célra.Egyébként 2001-óta nincsen hivatalosan
nekem pl senkit nem kellet megkennem vagy megkérdeznem ogy esetleg mégse lehetne odaadták bár mondták hogy már a 10g ot se lehetne.Egyébként kálium klorát is van patikába de az nem ilyen egyszerű.Egyébként a vegyszerboltokon és a végfelhasználon kívül láttam még olyan üzletet aki iskolákat szolgál ki. Ott volt olyan hogy 100g permanganát és 30g-os kálium klorát is én nálunk a patikákat leszámítva 5 hejet tudok ahol van Kmno4 bár én mostanába biztos nem veszek.Először probáljátok meg a kis adagokat nálam annyit kérdeztek mire kell és odaadták és olcsó is volt jól is jártam.Ezt biztos mindenki tud szerezni csak leleményesnek kell lenni, és ha nem kapsz picit fehéren
akkor próbálkozol nagyobbal feketén sajnos ez van,elég nagy baj hogy 10g-ért is körbekel járni a várost és az is félig legális szomorú.Egyébként ha te láttál ilyen paragrafust hogy valakit azért bezárnak mert tart otthon pl 100-200g hipermangánt amit kétlek azt nyugodtan linkeld be. Előzmény: #5010
|