840 db. hozzászólás
158 pont
     Pirotechnikás
2009.01.16.
tag |
neee.... minek rendeltél, ha a házi is tökéletes?
vagy ez jobb minőség, vagy keményebbre köt, vagy miaf@sz...? |
|
|

1565 db. hozzászólás
141 pont
     Őstag
2007.12.16.
moderátor |
mától kapható eredeti Kínai dextrin is, 500 ft / 100g |
|
|

311 db. hozzászólás
322 pont
   Haladó
2007.04.10.
tag |
Van pár kiló eladó NaOH-m. Vegytiszta, pasztilla formában.
mail: [email protected]
|
|
|

1565 db. hozzászólás
141 pont
     Őstag
2007.12.16.
moderátor |
A kclo3 elfogyott, a red gum is az utolját járja. a többi még van
|
|
|

1565 db. hozzászólás
141 pont
     Őstag
2007.12.16.
moderátor |
ui: akik írtak az anyagokkal kapcsolatban keressenek már meg, mert megveszett a levelező program a gépen |
|
|

894 db. hozzászólás
217 pont
     Pirotechnikás
2009.05.22.
tag |
mole98, ha vörös színt akarsz csinálni, ne stronci-nitrátot vegyél hanem karbonátot! Sokkal szebb szín van belőle (ha kell recept írj), és nagyságrenddel olcsóbb is... |
|
|

905 db. hozzászólás
248 pont
    Pirotechnikás
2009.01.17.
tag |
Akinek vannak ilyen eladásra szánt cuccai, az jelezzen mailbe.
Ba(NO3)2
Sr(NO3)2
KCLO3
[email protected]
[email protected] |
|
|
4 db. hozzászólás
Zöldfülű
2010.05.21.
tag |
Kedves Mindenki! Mégegyszer Nitró Cellulóz ügyben
Mindenkinek nagyon köszönöm a segítségét ötleteit. Sajnos be kell látnom, én magam eszközök és hozzáértés hiánya miatt ilyet nem tudok előállítani. Ezért azt gondolom, erről a projekt tervemről egyenlőre le kell mondanom. Azért ha valakinek támad ötlete, lehetősége, hogy engem a fenti anyaghoz juttasson kérem ne habozzon! Még egyszer mindenkinek köszönöm! |
|
|

894 db. hozzászólás
217 pont
     Pirotechnikás
2009.05.22.
tag |
Lucifer, készíts az a legjobb! Tisztán szerintem nagyon körülményes a beszerzése mivel lőgyapotot nem osztogatnak a sarki vegyesboltban. Salsavat vegyél col-tól kénsavat töményíts akkusavból, vattád meg van... |
|
|
4 db. hozzászólás
Zöldfülű
2010.05.21.
tag |
Kedves Mindenki! Még mindig Nitro Cellulóz kellene nekem
Ismét kaptam ötleteket, de mint azt az elején írtam és fotográfus vagyok. Így a vegyészkedéshez nem ill. csak annyit értek ami a foglalkozásommal jár: . Ezért még mindig kérek mindenkit aki esetleg tud, vagy esetleg hajlandó segíteni nekem, az ne habozzon!
. Gondolom van itt olyan valaki aki konkrét módon tud nekem segíteni. Mindenesetre nagyon örülnék és hálásan megköszönöm előre is:. |
|
|

1097 db. hozzászólás
61 pont
    Pirotechnikás
2005.12.22.
moderátor |
Eladó mérleg srácok
Méréshatár: 100g
Osztás: 0,1g
Mértékegység: g, gn, oz, ct
Mérleg mérete: 90mm/55mm/17mm
Mérőtálca mérete: 45mm/55mm
Hitelesített, hitelesíthető: nem
Garancia: 12 hónap (ezt is tudom mellé adni mert még megvan)
Plussz hozzá kalibráló súly készlet több darabból álló 100g-tól egészen 1g-ig
4500ft Csak személyes átvétel Budapest területén
KÉP |
|
|

840 db. hozzászólás
158 pont
     Pirotechnikás
2009.01.16.
tag |
Hát ha ez a lényeg, akkor neked nagyon tiszta NC re lesz szükséged... Vagyis vagy otthon megcsinálod (kell hozzá tömény kénsav, és/vagy valamilyen nitrát; ezenkívül törvény bünteti, nem mellesleg a nitrálósav fél perc alatt átlyukasztja a bőröd ), vagy megpróbálsz valakit rávenni hogy csináljon, és adja el neked jó pénzért.
Alternatív megoldás lehet, hogy keresel egy nagy NC tartalmú "valamit"(pl: pinpong labda, fehér műanyag pohár, stb), ezt feloldod acetonban, vagy nitrohigítóban, majd újrakristályosítod, utánna esetleg egykét más oldószerrel megpróbálod a kristályok mellől kioldani a szennyeződéseket, és talán használható kollodium lakkot kapsz.
Mindenesetre én szurkolok neked, előbb utóbb szerintem összejön |
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 3
Ebből tag: 0
Látogatók: 1471741
Látogatók ma: 29
|