840 db. hozzászólás
158 pont
     Pirotechnikás
2009.01.16.
tag |
mivel ebben is PVC van 20% ban, ezért természetesen lehet. De ha így csinálod, akkor ez legyen a kötőanyag, és így is nagyon nehéz lesz vele dolgoznod, mert hamar köt, és amennyit bele kell rakni, annyival meg az állaga lesz kifogásolható... nyomni lehetetlen szinte, görgetésre alkalmatlan így, vágáshoz pedig fel kéne turbózni egy kis Tetrahidrofuránnal, vagy MEK-al, hogy jó legyen az állaga. De megpróbálhatod ha szeretnéd, bár szerintem elvettem tőle a kedved |
|
|

629 db. hozzászólás
55 pont
    Labortöltelék
2010.03.02.
tag |
De én nem szeretnék venni postán semmit, mert még szüleimmel élek, akik nagyon ellenzik ezt, és mivel nincs postafiókom, ők előbb fognak tudni a csomag érkezéséről mint én. Na akkor még egyszer megkérdezem: jó a tubusos PVC ragasztó a csillag színének mélyítésére? Ha igen mennyi kell bele? És nátrium foszfátot hol lehet kapni?
col, ne aggódj, nekem van szabadidőm (ne vedd sértésnek) és tudok szöszmötölni, maszatolni, pacsmagolni, csak minél kivitelezhetőbb és szebb megoldást szeretnék találni magamnak, ami megfelel az adott körülményeknek. |
|
|

629 db. hozzászólás
55 pont
    Labortöltelék
2010.03.02.
tag |
Ajajj tényleg! Bocs a Cz -ért ,de nem igazán, figyeltem oda és már elment a szerkesztés gomb. Pyroguide- ról szedtem a reciket: ÍGY kerestem rá
Max majd több dextrint teszek bele, de érdekes, hogy jól lecsesztél és közben egyetlen kérdésemre sem válaszoltál. Kösz szépen! |
|
|

629 db. hozzászólás
55 pont
    Labortöltelék
2010.03.02.
tag |
Cinket hogy lehet aprítani? 1cmX1cm es és kisebb lyukacsos fémdarabjaim vannak.
Egyébként ezeket a reciket találtam zöld csillagról, amiket cinkkel lehet csinálni, nem báriummal, meg mindenfélével:
Cz:80
KNO3:28
C:14
S:5
Dextrin:2
---
Cz:61
KNO3:22
C:11
S:4
Dextrin:2
---
Cz:40
KNO3:35
C:15
S:5
Dextrin:5
---
Cz:5
KNO3:4
C:1
S:1
Xtantán gumi:0,5
A kérdésem az lenne, hogy ezeket lehet turbózni PVC ragasztóval, mert láttam a boltban 480 Ft a 60g -os tubus. És ha igen, akkor mennyi kell bele? Ne aggódjatok xszantán gumit már tudom hogy kell csinálni, de a nátrium foszfát gondját, még nem oldottam meg. Azt hol lehetne venni? Gyógyszertárban? |
|
|
3 db. hozzászólás
Zöldfülű
2010.05.14.
tag |
megkaptam, köszi, válaszoltam. |
|
|
3 db. hozzászólás
Zöldfülű
2010.05.14.
tag |
Értem köszi. És hogy hol tudnám leadni, vagy megsemmisíttetni, abban tudsz/tok segíteni? |
|
|
3 db. hozzászólás
Zöldfülű
2010.05.14.
tag |
Vagy higanyom, amit szeretnék pénzzé tenni. Tudja e valaki hol és hogyan tehetem ezt meg? |
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 12
Ebből tag: 0
Látogatók: 1471724
Látogatók ma: 12
|