65 db. hozzászólás
Zöldfülű
2010.09.05.
tag |
Lehet hülye kérdés de nem tudom. Valaki megtudja mondani hogyan tudok olcsón jódport beszerezni? Köszi! |
|
|
113 db. hozzászólás
Tud valamit
2010.01.10.
tag |
Hi akiknek tároló edények kellenek azoknak van kicsi meg nagy is.Vatera(link) |
|
|
1565 db. hozzászólás
141 pont
Őstag
2007.12.16.
moderátor |
Hát ha valaki, akkor én tudok erről nyilatkozni.
1 - azt azért tudjátok hogy a legtöbb vegyszer, alapanyag behozatala tiltott, annyit lehet érte kapni mintha drogot hozatnál.
2. -a teljes összeget előre ki kell utalni, aztán vagy kapsz valamit, vagy nem.
3.- ha az USA-ból, de még az UK-bol is behozzák a csomit 1000 ft-ért, akkor miért kerül egy sima képeslap küldése 600 ft-nyi fontba?
4.- a gyárakról meg annyit hogy ha írsz nekik hogy kéne 1 kiló alupor, még csak nem is válaszolnak rá, 25 kg a min rendelés, az hogy kiló ár van feltüntetve csak egy dolog.
5. - meg azért azt se árt megtudakolni hogy egyáltalán szállít-e Magyarországra, meg kér-e valami engedélyt?
Nem akarom elvenni a kedvét senkinek, de ne gondoljátok hogy olyan egyszerű. |
|
|
279 db. hozzászólás
20 pont
Piromán
2009.12.27.
tag |
Én több mindent néztem több országból is volt egyszerű bolt és gyár is.Az 1kg-os Kmno4-egy
sima bolt.Az alunál és a többi vegyszernél mindkettő van bolt is gyártó is.A Kétféle anódnál PbO2-nél És az MMO-nál csak gyártót találtam.Az árak nem veszélyesek csak a kérdés mennyi a posta vagy többe kerül e szállítás mint maga a termék nem mindegy. |
|
|
113 db. hozzászólás
Tud valamit
2010.01.10.
tag |
Kevin az igazság hogy eBay-on főleg USA meg UK van de szerintem ezekben az országokban (amiket te írtál) általában nem boltok hanem hatalmas menyiséggel dolgozó gyárak vannak amik küldik nagy tételben a cuccot a boltoknak. |
|
|
113 db. hozzászólás
Tud valamit
2010.01.10.
tag |
Hi kevin én néztem eBay-on 3200 Ft 0,5Kg 250 mesh alupor(szállítása együtt).Ja és nézelődj eBay-on és UK-ból rendelj mert onnan már láttam olyat is hogy 1000 ért hozzák Magyarba. |
|
|
279 db. hozzászólás
20 pont
Piromán
2009.12.27.
tag |
Sziasztok kicsit nézelődtem pár dologban: 4 mikronos alupor olyan hogy a gyújtóst kiüti az ember kezéből,1 Kg-os kiszerelésekben Kmno4,MMO és PBO2 anódok KCLO4-készítéshez pár ezer forintért,Golyósmalom,és sorolhatnám Szinte minden van amit eltudsz képzelni sajnos némelyik a világ másik végén de nagyon jó árakon.Akinek van tapasztalata e téren az írhatna pár sort postai árakról, mert mindenféle van amit csak kigondol az ember maga a kánaán csak én arra lennék kíváncsi milyenek a postázási árak húzós vagy elfogatható? |
|
|
1281 db. hozzászólás
280 pont
Pirotechnikás
2009.06.06.
moderátor |
Col!
Megjöttek az anyagok?
Engem is Bárium, meg Stronci érdekelne, 4-500 g mind2-ből, csak, h. maradjon is, időben szólok....!
Köszi! |
|
|
840 db. hozzászólás
158 pont
Pirotechnikás
2009.01.16.
tag |
igen, constantine megkaptam, bocs hogy nem írtam vissza. |
|
|
894 db. hozzászólás