A másodperc ajánlata: Fáklya 935 Ft

836 db. hozzászólás
61 pont
     Pirotechnikás
2010.11.15.
moderátor |
Megengedi?????!!!!! Erdééész???? Hol laksz te? A bengéért meg amúgy se szól senki, de akkor megyek erdőbe amikor akarok... Gombázni, benge meg fenyőágat szedni, ja meg taplót is.. Meg lőni is csak azt egyedül most nincs kedvem. itt szólni csak akkor szólnának ha köbméterszám lopnám a fát, orvvadásznék, vagy karácsonyfának való fenyőt vágnék, ezeket meg úgyse teszem
Nyáron amikor még nem széledt szét a társaság, szinte hetente volt erdei túra, kutyás túra, pyrós túra , szalonnasütés, vagy néha, ahogy Ladis mondaná, arconpörgés xd |
|
|
82 db. hozzászólás
21 pont
    Zöldfülű
2011.06.30.
tag |
Akkor bocsi, azt hittem egyedibb ötlet. Az alapanyagokat én se veszem csak az erdőből most tudok hozni fát, mert az erdész csak télen engedi meg.
|
|
|
82 db. hozzászólás
21 pont
    Zöldfülű
2011.06.30.
tag |
Tudom, hogy a szénkészítés és az alapanyagok beszerzése sokaknak gondot jelent, ezért arra gondoltam, hogy ha van rá igény akkor készítek szenet eladásra. Ha van rá igény akkor megpróbálom a minőséget állandósítani. Tudok készíteni fűz, tapló, mogyoró, fenyő, kutyabenge szenet, illetve ha valamilyen különleges kérés van azt is megpróbálom megoldani. Az első eladásra szánt adagot ha minden jól megy akkor április-május-június környékén tudom elkészíteni. Azért kérdezem most, hogy van-e igény mert most van lehetőségem alapanyagot beszerezni, és ha kell valakinek szén akkor több fát veszek. |
|
|

630 db. hozzászólás
191 pont
     Kutyul
2007.12.05.
tag |
Üdv merida! Feltudnál keresni MSN-en??Nagyon érdekelnének a cuccaid!!! MSN: [email protected] Ha neked nem jó akk itt írj vissza és akk mailon tárgyalunk.(bár mailt nem sűrűn nézek azért írj vissza köszi). |
|
|
14 db. hozzászólás
Zöldfülű
2011.04.06.
tag |
Sziasztok !
NAGYON AKCIÓS ÁRON !! MEGEGYEZÜNK !!
Sikerült szert tennem sok-sok hűtőre,egyenes,spirál,golyós hűtők,sok méretben (15 cm-65 cm-IG ),különböző csiszolatokkal,különböző kiegészítők is vannak desztillálóhz,1000ml-es három nyakú lombik.
Most nézem még át,majd megméregetem,és lefényképezem.
AKIT ÉRDEKEL,ÍRJON EGY EMAILT MIT SZERETNE !!
SZÓLJ BARÁTAIDNAK IS !! OLCSÓN ADOM ŐKET
[email protected] |
|
|

322 db. hozzászólás
111 pont
  Piromán
2010.08.03.
tag |
nekem kéne 50 db mennyi lessz a szállítási költség
|
|
|

278 db. hozzászólás
36 pont
    Haladó
2006.10.21.
tag |
Egy olyan kérdésem lenne mindenkihez, hogy kit érdekelne megfizethető áron elektromos indítórendszertüzijátékhoz , több kimenettel,(10-100 bővíthető) esetleg programozható, vagy véletlen szerű indítással, esetleg saját vezérlés tervek is érdekelnek. Tehát ilyen rendszer iránt ki érdeklődik, és milyen elvárásokkal? Ha elég érdeklődő lessz akkor esetleg az elkészítésén is gondolkodom. Üdv! |
|
|

630 db. hozzászólás
191 pont
     Kutyul
2007.12.05.
tag |
Dusi most szerintem mind1 ,hogy granulált vagy por formában van árusítva.Szerintem csak van annyi eszük ,hogy finomíccsák és nem gyári formában használják fel (vagyis nagyon reméljük). |
|
|

642 db. hozzászólás
330 pont
     Pirotechnikás
2010.01.02.
moderátor |
itt most nem azon van a hangsúly hogy malom vagy kv daráló.
hanem azon hogy finomítás nélkül nem használható ez a lényeg. |
|
|
34 db. hozzászólás
32 pont
    Zöldfülű
2010.12.05.
tag |
Én speciel nem is kv darálózom, megy úgy a malomba! Tökéletes úgy is, és kevesebb energia! |
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 3
Ebből tag: 0
Látogatók: 1471826
Látogatók ma: 44
|