766 db. hozzászólás
87 pont
   Haladó
2005.12.18.
tag |
Szerintem a környezet.
A tető sárga ami könyen átengedi a fényt és gondolom az is bezavar, meg a mellete levő 2 traubisoda 
De amúgy szép fekete.
Amúgy ilyen nagy adagot még soha nem kevertem be, meglepődtem hogy térfogatra 2x annyi szénpor kell mint KNO3....És vödörbe kellet kézzel összekeverni xD
Ez egy hozzászólás a(z) "1kg lőpor, szárítás közben" című tűzijáték képhez. |
|
|

3664 db. hozzászólás
28 pont
     Mester
2005.11.12.
PM Admin |
Minek köszönheti ezt a csinos zöld szint? vagy csak a környezetbe próbál beleolvadni? 
Ez egy hozzászólás a(z) "1kg lőpor, szárítás közben" című tűzijáték képhez. |
|
|

1085 db. hozzászólás
119 pont
    Pirotechnikás
2006.10.08.
moderátor |
PVC simán bírni fogja, néha énis azt használok. 40 milinél még teljesen jó mindenféle erősítés nélkül is. Fa tömítés nemrossz, de mintha kicsit rövid lenne a PVC csövekben. Alaposan bele kell fogatni/ ragasztani, hogy ne lője ki.
Ez egy hozzászólás a(z) "40mm-es telepek" című tűzijáték képhez. |
|
|

82 db. hozzászólás
183 pont
   Zöldfülű
2007.08.12.
tag |
Jól néznek ki, reméljük a pvc is kibírja:). Miből készültek az alsó fojtások?
Ez egy hozzászólás a(z) "40mm-es telepek" című tűzijáték képhez. |
|
|

205 db. hozzászólás
126 pont
    Haladó
2007.03.01.
PM Tag |
Gabtech az ugye nem egy zöld multi, igaz??? Csak azért kérdem, mert zöldnek látszik.
Ez egy hozzászólás egy törölt képhez. |
|
|
1 db. hozzászólás
Zöldfülű
2008.08.08.
tag |
üdv
hát kellene egy vagy kettő belőle
Ez egy hozzászólás egy törölt képhez. |
|
|

205 db. hozzászólás
126 pont
    Haladó
2007.03.01.
PM Tag |
Hát én is remélem, hogy nem gy.zs.-vel akarta meghajtani azt a rakétát . Azért az durva, hogy pont a gy.zs. volt a legnagyobb akadálya a fellövésnek Az ilyen és ehez hasonló problémák elkerülése végett kell tartalék gy.zs.-t vinni kilövésre.
Ez egy hozzászólás a(z) "Raksim de sajna nem ment fel rövid volt a gy.zs." című tűzijáték képhez. |
|
|

1085 db. hozzászólás
119 pont
    Pirotechnikás
2006.10.08.
moderátor |
Valószínűleg nem az volt a probléma, hogy a gyújtózsinór nem szolgáltatott elég tolóerőt, hanem az, hogy nem ért el az üzemanyagig, így nem tudta begyújtani azt. De lehet, hogy igazatok van, és túlbecsülöm az embereket .
Ez egy hozzászólás a(z) "Raksim de sajna nem ment fel rövid volt a gy.zs." című tűzijáték képhez. |
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 3
Ebből tag: 0
Látogatók: 1470437
Látogatók ma: 57
|