1945 db. hozzászólás
195 pont
Őstag
2006.12.19.
moderátor |
Miért nem bírjátok felfogni, hogy gyári terméket, ne rakjunk fel. Szilveszteri csoportkép lehet, de ne PETÁRDA!
Ez egy hozzászólás egy törölt képhez. |
|
|
102 db. hozzászólás
19 pont
Piromán
2008.02.19.
kitiltott |
H.R neked legyen mindegy hogy én mit szívok! nem....máshol vettem! Zewa hát ja nem 1 szép de nem is kell szépnek lennie csak jól müködjön és a levegőbe szép legyen! Amúgy Zewa igazad van üres cigi hüvelyekbe töltöt petárda van a képen a cigis dobozban!!!!!!
|
|
132 db. hozzászólás
131 pont
Tud valamit
2008.10.07.
PM Tag |
Bombetta jó ronda az biztos.
H.R. Nem lehet hogy "véletle" a dobozban hüvelyekbe töltött petárda van?
|
|
489 db. hozzászólás
Hobbista
2008.02.20.
tag |
Petardat pyro pandaba vetted?
Ja es ne szivjal ilyen szarokat!
|
|
894 db. hozzászólás
289 pont
Labortöltelék
2007.08.17.
PM Tag |
Én is hasonló módszerrel dolgozok mint a 2.videón látható csávó,csak nem vagdosom csíkokra a papírt,pont ezért megy gyorsabban.
Összefogok kb 12db rajzlapot,a legfelsőre körzővel megrajzolom a megfelelő kört(természetesen mivel kívülről befelé haladok a fal vastagságának növekedésével a körök átmérője is kisebb lesz,(ezzel csak akkor érdemes szarakodni ha nagyon pontosan akarunk dolgozni)
Miután egybe kivágtam mind a 12 kört, kb 30-40 fokonként bevágásokat csinálok körbe,ez azért kell hogy a papír ne gyűrődjön meg.Utána vízüveggel, megkenem a köröket,és újra összeillesztem őket.
Végül egy, a papírhéj külső átmérőjével megegyező "negatív" sablonba helyezem az összeillesztett köröket,és egy megfelelő átmérőjű golyóval belepréselem a sablonba őket,ahol felveszik a félgömb formát.
Ez egy hozzászólás a(z) "A legújabb "licensz"XD alapján készült papírhéjam,még nem elég kiforrott a gyártási technológia,de hamarosan jobbal is szolgálhatok:D" című tűzijáték képhez. |
|
|
280 db. hozzászólás
516 pont
Labortöltelék
2008.07.20.
PM Tag |
Üdv!
Videót majd rakok fel.Egyenlőre a csillagjaim teszteltem vele lőpor bevonat nélkűl.Egyik se gyulladt úgy...szóval lesz még egy változat már bevonatos csillagokkal...
Ez egy hozzászólás a(z) "mini csillagvető" című tűzijáték képhez. |
|
|
152 db. hozzászólás
23 pont
Hobbista
2008.09.17.
tag |
Akkor ezt malmozás után granulálni és tök jó lenne kidobótöltetnek nem?
Kérdés az lehet ,hogy lehet a gyújtózsinórt se fogja meggyújtani a bolettánál nem?miko
|
|
577 db. hozzászólás
41 pont
Őstag
2008.11.12.
moderátor |
a dobom kapacitása 1000-1500g + a golyók.a dob maga 100mm es pvc cső és 35 cm hosszú+300 db 10g os olomgolyó
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 1
Ebből tag: 0
Látogatók: 3605133
Látogatók ma: 22
|