1945 db. hozzászólás
195 pont
    Őstag
2006.12.19.
moderátor |
Hát igen. Akinek ennyi ideje van... Csak tudnám miért jó, ha oldalfalra van ragasztva a cucc. Miért nem jó a földön vízszintesen? Sima Windows képmegjelenítőbe is meg lehet fordítani a képeket.
Egyébként tetszik.
Ez egy hozzászólás egy törölt képhez. |
|
|

708 db. hozzászólás
176 pont
    Labortöltelék
2006.10.07.
PM Tag |
A cuccok jobbról-balra: Katyusa-25 telepcsövek(minicsillagágyú telepek lesznek belőlük) az a "guriga" egy effektmozsár lenne(noname )
benne egy leszúrható 5 lövetű csillagágyútelep,amellett a "Moonstar" nevezetű csillagágyú,benne egy sikolyrakéta "dísznek", azán egy 8 lövetű csillagágyú telep,aztán 2db 20,és egy db 30mm-es vetőcső,mellette egy bombetta sablon,és végül de nem utolsó sorban: az A-97-re elkeresztelt Dawee-féle gipszfúvóka 
Természetesen,a csillagágyúk legnagyobb része "mini".
Ez egy hozzászólás a(z) "Énis készülődök szilveszterre..(nincsenek megtöltve,a rendet ne nézzétek!XD)" című tűzijáték képhez. |
|
|

708 db. hozzászólás
176 pont
    Labortöltelék
2006.10.07.
PM Tag |
Én is egy ehhez hasonló telepet csináltam,csak "merev" dobozba rakva,8 lövetűt...de ha jó az effekt,meg minden,akkor ez is faja tud lenni!
Ez egy hozzászólás a(z) "csillag ágyú telepem unatkoztam és megcsináltam. 10mm es!" című tűzijáték képhez. |
|
|

1945 db. hozzászólás
195 pont
    Őstag
2006.12.19.
moderátor |
Ezt gyakorlatban készítsd el, ami kivitelezhetetlen. Nem kérünk ilyen Paintes rajzokat. Fényképet rakjatok fel, ne csak elmélkedjetek!
|
|

368 db. hozzászólás
54 pont
   Haladó
2008.01.27.
tag |
szerintem jó s müködne is jóféle grat csaképítsd meg hogy biztosra menj 
|
|

545 db. hozzászólás
124 pont
  Hobbista
2007.01.03.
tag |
puffasztottrizs 4evö xd
|
|

152 db. hozzászólás
23 pont
   Hobbista
2008.09.17.
tag |
Jó lett de a szöveg és a kép kicsi lett és nem olvasható ki amit oda írtál.
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 3
Ebből tag: 0
Látogatók: 1470511
Látogatók ma: 131
|