9 db. hozzászólás
   Zöldfülű
2009.11.02.
tag |
Az első mikroszkópos képen olyan B.P. látható melynek készítésekor az őrölt S és faszénhez vízben oldott KNO3 lett keverve. A KNO3 átlátszó míg a szén sötét. A második képen az összes összetevő gyolyósmalomban lett leőrölve 24 órán keresztül (viszonylag kis mennyiségben)és ezután összekeverve. A második képen jól lehet látni mennyire elkülönülnek az összetevők és az eloszlásuk se egyenletes. (a második képen a kevésbé átlátszó szemcsék is KNO3 szemcsék csak a nagyobb méret miatt nehezebb őket átvilágítani)
Ez egy hozzászólás a(z) "2PB (leírás a hozzászólásoknál)" című tűzijáték képhez. |
|
|

288 db. hozzászólás
57 pont
    Tud valamit
2008.12.17.
tag |
Ahoz képest, hogy első görgetés egész jó lett, nekem az első nem lett vmi jó-.- először kezdett jo lenni csak aztan amikor még adtam hozzá kis kötö anyagot, össze ragattak nagy kb 3 cmes gojókká, azt hittem szétverem a görgetőt 
Derall, ne írj tartalmatlan hszt, ami 1-2 szóbol áll...
Ez egy hozzászólás a(z) "Görgetett csillagok" című tűzijáték képhez. |
|
|

288 db. hozzászólás
57 pont
    Tud valamit
2008.12.17.
tag |
Jó lett, mivel ragasztottad? és milyen vastag? ( a modik nem szeretik a sok bombetta héjas képet)
Ez egy hozzászólás egy törölt képhez. |
|
|

288 db. hozzászólás
57 pont
    Tud valamit
2008.12.17.
tag |
A belselye miért ilyen fényes? alu fólia van benne, hogy ne ragadjon a sablonhoz? amúgy egész jó lett.
Derall, szerintem ilyen kis bombettánál az 5mm fal vastagság az eléggé sok, nem fog szépen bontani, mert nem tudja a bontó töltet szét tépni csak szét nyitni középen. JAvitsatok ha nem jol mondom
Ez egy hozzászólás a(z) "Bombetta hélyam.(belső átmérő 40 mm, ha kész lesz akk 48 milis lesz az egész)" című tűzijáték képhez. |
|
|

741 db. hozzászólás
238 pont
 Piromán
2009.05.17.
tag |
az igen ez amugy hány kilo-s?de télleg mintha azok a szárnyak forditva állnának amugy nagyon zsír
Ez egy hozzászólás a(z) "Vállról indítható rakéta RELOADED" című tűzijáték képhez. |
|
|

24 db. hozzászólás
11 pont
   Zöldfülű
2009.04.21.
tag |
Kösz am nagyon jó lett
|
|

92 db. hozzászólás
22 pont
 Zöldfülű
2009.10.26.
tag |
Ez most kérdőmódba van?
Ez egy hozzászólás egy törölt képhez. Előzmény: #13966
|
|
|

577 db. hozzászólás
41 pont
     Őstag
2008.11.12.
moderátor |
12v os 22 Ah akksi van hozzá 2 db.Ez elegendő lesz a 30m kábelhez.Külön lesz inditgatva egy koreográfia szerint,próbálok valami formát belevinni.Igen a haveri kör meg kb a fél falu nézi majd,de elsősorban magamnak.Ha jól számolom ami pénzt én ezért fizettem az a boltba az az 1 db repülőkapcsoló volt amit 400ft ért vettem,sok alkatrészt pl ledek,foglalatok meg egy két apróság haveroktól kaptam (igy támogatják a hobbim ),nagy része itthon volt a műhelybe
|
|

24 db. hozzászólás
11 pont
   Zöldfülű
2009.04.21.
tag |
Mennyibe került így összesez?
|
|

830 db. hozzászólás
410 pont
    Pirotechnikás
2008.12.30.
moderátor |
Nagyba készülsz szilveszterre.
Egyszerre inditod az egészt vvagy külön külön néha néha egyet. Magadnak csinálod vagy társaságnak szilvesztere.
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 6
Ebből tag: 0
Látogatók: 1470459
Látogatók ma: 79
|