A másodperc ajánlata: Sukoró 156250 Ft

1300 db. hozzászólás
142 pont
  Hobbista
2007.02.24.
tag |
hejj mijen jóól hupsziii (direkt helytelenül írtam ) hát ha a látvány nem lett volna 5 pontos akkor a szöveg lett volna az de am grat szép
Ez egy hozzászólás a(z) "Csillagágyú adatok h.sz.ben" című tűzijáték videóhoz. |
|
|

69 db. hozzászólás
5 pont
   Zöldfülű
2008.06.25.
tag |
........
Ez egy hozzászólás a(z) "Csillagágyú adatok h.sz.ben" című tűzijáték videóhoz. |
|
|
408 db. hozzászólás
58 pont
    Labortöltelék
2008.11.19.
PM Tag |
A cirkoniumot az egyetemrol hoztam, a fo toltet TACN es Al kevereke volt. A tercier az ez esetben azt jelentette, hogy harmadik (mint a primer=elso, szekunder=masodik). De lehet en irtam felreertheto modon. Bocs! Hat a tannerit helyett lehetne mast is hasznalni, ami eleg gyors ahoz, hogy nagy kezdosebesseggel inditsa el es igy nem kellene cirkonium hozza. De itt azt is figyelembe kell venni, hogy ha kicsereljuk a tanneritet valami masra, az Ag2C2 inditsa azt is rendesen. Elkepzelheto, hogy egy ordogien jo flash KClO3, S, Al, Mg-ot tartalmazo is jo lenne tannerit helyett, mert azt rendesen berobbantja az acetilid, de hogy az mekkora erovel robban (hogy elegendo-e a TACN inditasara nem tudom) igy ez csak feltetelezes. Meg nem probaltam. 
Ez egy hozzászólás a(z) "17 mm vastagsagu aceltomb 100 g magas detonaciosebessegu robbanoanyag elrobbantasa utan." című tűzijáték videóhoz. Előzmény: #5169
|
|
|

190 db. hozzászólás
128 pont
     Labortöltelék
2008.10.01.
tag |
nagyon szép, gratula!
|
|

1945 db. hozzászólás
195 pont
    Őstag
2006.12.19.
moderátor |
Szép volt RockeTomi. Ilyet csinálhatsz telepbe is. Én is csináltam.
Ez egy hozzászólás a(z) "csillagagyu 1 db flash csillaggal,8 mm" című tűzijáték videóhoz. |
|
|

298 db. hozzászólás
222 pont
    Haladó
2007.12.22.
PM Tag |
Hány mm-es gyzs-vel csináltad az effektet engem az érdekelne. Ja meg hogy milyen hosszú darabok voltak
Asszem lecopyzom ezt az alkotást közelről nézve tényleg szép látványt csinál a visco!
|
|

800 db. hozzászólás
71 pont
   Haladó
2007.12.28.
tag |
Sajnálom,de rossz a freemailom,de majd átküldöm,kössz a dícséretet,örülök,ha egy ilyen nagy tag dícsér de tudodmit,elküldöm apámtól ok?
|
|

3664 db. hozzászólás
28 pont
     Mester
2005.11.12.
PM Admin |
Küld el pls a nyers videót a mailomra, feltenném az oldalamra!
Bár most egy hétig nem leszek itthon de azért átküldheted!
|
|

3664 db. hozzászólás
28 pont
     Mester
2005.11.12.
PM Admin |
Szépen kivitelezett, jól működő tőlem ment az 5 csillag.
|
|

800 db. hozzászólás
71 pont
   Haladó
2007.12.28.
tag |
Átmérõ 25 mm, efekt gyújtózsinór darabkák flying fish efektet produkálnak.csillagokat kérek
|
|

69 db. hozzászólás
5 pont
   Zöldfülű
2008.06.25.
tag |
Nagyon szépek
Ez egy hozzászólás egy törölt videóhoz. |
|
|

278 db. hozzászólás