20 db. hozzászólás
7 pont
    Zöldfülű
2008.11.28.
tag |
Ez össze van főzve!
Az összetevők arányai a szokásosak,csak paraffin helyett szódabikarbóna van benne.
(Azért nem paraffin van benne mert az büdös és ezt egy bizonyos sporthoz használjuk.)
Ez egy hozzászólás a(z) "Pull Ring Smoke Grenade" című tűzijáték videóhoz. |
|
|

29 db. hozzászólás
2 pont
    Zöldfülű
2009.01.11.
tag |
akkor gondolom nem olvasztottad össze, próbáltad már? mik az összetevők arányai a szokásos, vagy raktál bele parafint?
|
|
20 db. hozzászólás
7 pont
    Zöldfülű
2008.11.28.
tag |
Hát úgy hogy ami a gránátban van anyag,azt mikor beleteszem akkor rendesen dagad kifelé a gránátból és én ezt nem tömörítettem vissza bele,és így az égésnél sok oxigént kap,de ha ezt rendessen összetömörítem akkor kapok egy igen tömör füstmennyiséget és tovább is füstöl ezáltal.
|
|
20 db. hozzászólás
7 pont
    Zöldfülű
2008.11.28.
tag |
Nem az egy "fángli" asszem így nevezik.
Azt találtam gyorsba, amire le lett téve az elején a kamera,az csak azért van ott 
|
|

62 db. hozzászólás
59 pont
 Tud valamit
2008.11.05.
tag |
grat naon szép füstje lett
ha jól látom az ott smokebomb mellet egy tészta szűrő
|
|
20 db. hozzászólás
7 pont
    Zöldfülű
2008.11.28.
tag |
És az ígért videó,már csak annyiban kell fejleszteni hogy tovább füstöljön,de már megvan hogy hogy érem el.
|
|

217 db. hozzászólás
64 pont
   Hobbista
2008.04.04.
tag |
mivolt a vető töltet?
efekt volt? (csak nem gyullatt(ak) )??

Ez egy hozzászólás a(z) "35mm-es" című tűzijáték videóhoz. |
|
|

365 db. hozzászólás
125 pont
    Haladó
2008.09.27.
tag |
Hát végülis csak az bolt benne speciális, hogy nagyon tiszta vegyszerekkel volt szerencsém dolgozni, így az egész eröteljesebb volt, továbbra kitapasztaltam hogy a a nagy mennyiségü kén lassítja a detonációs sebességet, ezért a PyroMAster oldalától eltéröen nem 10% kén volt benne, hanem 7%, a többi 3%-ot helyettesítettem Antimon-Triszulfiddal (Sb2S3)...
Továbbá a villanópor körülötti teret kitöltöttem KMnO4 melegítéséböl származó oxigénnel, gondolom ez a begyújtás elött kiszivárgott, de hátha nem.....
Ez egy hozzászólás a(z) "Házi készítésü 2g speciális KMnO4-es villanóporral töltött petárdám" című tűzijáték videóhoz. |
|
|

489 db. hozzászólás
   Hobbista
2008.02.20.
tag |
Ne sporolj a gy.zs-vel!
Ez egy hozzászólás a(z) "35mm-es" című tűzijáték videóhoz. |
|
|

462 db. hozzászólás
43 pont
    Labortöltelék
2006.09.14.
tag |
Lehet nem hisztek nekem, de szerintem sem tud grillszenes raksi egyenesen szállni,hiába csináljátok farnehézre,mivel kicsi a nyomáskitevő nincs az a pálca ami kiegyensúlyozza,de persze lehet kísérletezni hátha a parfis nyél lesz a befutó ennek ellenére jól sikerült,csak meghúztam a nyakam
Ez egy hozzászólás a(z) "German Rockets motor teszt!(bocsi hogy fordítva van a videó)" című tűzijáték videóhoz. |
|
|

277 db. hozzászólás
162 pont
  Piromán
2007.11.04.
tag |
nem tom, azt moöndod, hogy nem nagyon adja vissza az eredeti hangot a felvéétel,ez igaz lehet, de ha figyeltek, akkor szerintem elég komoly visszhangot is hallhattok
Ez egy hozzászólás a(z) "Házi készítésü 2g speciális KMnO4-es villanóporral töltött petárdám" című tűzijáték videóhoz. |
|
|
22 db. hozzászólás
4 pont
 Zöldfülű
2008.07.13.
tag |
szia nekem is tetszet elég nagyot szolt mi volt bene fles ? 
\\Oda van írva a videó címébe hogy mi volt benne! Még egy ijen felesleges hozzászólás, és ki vagy rakva az oldalról! Mod. U-235
|
|

155 db. hozzászólás
72 pont
  Tud valamit
2008.06.27.
tag |
ez ku*va jóóó hangos , meg minden... 
Ez egy hozzászólás egy törölt videóhoz. |
|
|
|