894 db. hozzászólás
217 pont
     Pirotechnikás
2009.05.22.
tag |
Azt remélem hogy az égen amikor egy bombetta bont velük, majd egyértelműen látszik a csillogás, és a parázs alig lesz kivehető mellette. Már ilyenek lesznek, meglátjuk hogy teljesítenek szilveszterkor, de megfogadom a tanácsod, s a jövő évben kipróbálom amit mondtál. Lehet csinálok, egy-két ilyen csillagágyút még, hogy a 12 bombetta mellett legyen egy kis változatosság is 
Ez egy hozzászólás a(z) "Glitter és flash csillagokkal szerelt csillagágyú. Valaki aki ért hozzá mondjon kérem véleményt a W25 csillagokról!" című tűzijáték videóhoz. |
|
|

577 db. hozzászólás
41 pont
     Őstag
2008.11.12.
moderátor |
szép lett ,de a tt prime a win 25 ön nem valami szerencsés,mert a hulló parázsfelhőből nehéz kimazsolázni a villogást,de a villanás elég erős csak rövid ideig tart.Szerintem csinálj nagyobb csillagokat hogy sokáig tartson .Nekem prime nélkül is szépen gyulladtak,csak a végüket mártottam bele kis nc-s bp be,és nyomtam granulátumba és igy ragasztottam a bomba falához.
Ez egy hozzászólás a(z) "Glitter és flash csillagokkal szerelt csillagágyú. Valaki aki ért hozzá mondjon kérem véleményt a W25 csillagokról!" című tűzijáték videóhoz. |
|
|

592 db. hozzászólás
217 pont
   Haladó
2009.08.16.
tag |
hát grat jó dolog és praktikus könnyen és ügyesen lehet erős csöveket készíteni vele 
Ez egy hozzászólás a(z) "Winding maschine" című tűzijáték videóhoz. |
|
|

894 db. hozzászólás
217 pont
     Pirotechnikás
2009.05.22.
tag |
Tényleg nagyon ötletes. És ezzel lehet gyártani csillagágyútól kezdve a római gyertyán át a rakétamotorig mindent. Régebben én is csináltam rakétákat de meguntam, rengeteg meló volt vele, főleg a fúvókát volt nehéz pontosan megcsinálni, ahhoz meg drágán esztergáltatni kellett prés elemeket... Ötletes, ügyes vagy! 
|
|

257 db. hozzászólás
33 pont
    Haladó
2009.02.11.
tag |
Nagyon praktikus :) bár rutin meg az évek során lehet kézzel is és rudakkal is gyorsan dolgozni de ez aztán tényleg nem idő igényes :)
5*
|
|

462 db. hozzászólás
43 pont
    Labortöltelék
2006.09.14.
tag |
Örülök hogy ennyire tetszett, már szükségem volt erre a kis szerkezetre mert én is meguntam, azt hogy lassan ment a cső készítés és sokszor nem lett elég merev vagy néha szét is szakadt mert túlságosan rászorult nedves cső. A videó készítésekor pár gagyi trükköt felhasználtam,mint pl a gyorsítás(nem jár ennyire gyorsan a kezem )
|
|

288 db. hozzászólás
57 pont
    Tud valamit
2008.12.17.
tag |
Ez igen! jó cucc, gyorsan lehet vele készíteni jó csöveket, sokkal jobb mint lassan tekergetni meg visszatekerni mer rosszul ment rá... Ennél csak egyszer kell benézni, jó lett, 5*
|
|

1565 db. hozzászólás
141 pont
     Őstag
2007.12.16.
moderátor |
Na akkor pontosítok, egy vasaló fűtőspirál darab (ka)
Ez egy hozzászólás egy törölt videóhoz. |
|
|

741 db. hozzászólás
238 pont
 Piromán
2009.05.17.
tag |
tyúúúha szépen hajtogat.ahogy láttam elég szoros. amugy neked téleg ilyen gyorsan jár a kezed vagy csak egy kicsit gyorsítva van a vidi?
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 7
Ebből tag: 0
Látogatók: 1470460
Látogatók ma: 80
|