401 db. hozzászólás
26 pont
  Piromán
2009.06.24.
tag |
szép kis malom, a lánc az ötletes! 5* grat:)
Ez egy hozzászólás egy törölt videóhoz. |
|
|

592 db. hozzászólás
217 pont
   Haladó
2009.08.16.
tag |
jó de az ólom öntés macerás (nekem) de lehet hogy valaki másnak is nem tudom de azért az áttétel megoldás egész jó lett nekem tetszik 
de milyen dob az?
|
|

894 db. hozzászólás
217 pont
     Pirotechnikás
2009.05.22.
tag |
Na ja de nincs kedvem ólmot öntögetni. Egy golyót kb 10 perc alatt hozok össze. Lecsípem a cseppólom (horgászbolt) tetejét majd reszelővel lekerekítem és egész gömb alakúra tudom munkálni. Időben még kicsit gyorsabb is mint kiönteni...
|
|

894 db. hozzászólás
217 pont
     Pirotechnikás
2009.05.22.
tag |
Az a gond hogy nekem bírna kb 400-500 grammot a malom, mert erő és a dob nagysága egyaránt meg van hozzá viszont nincs sok ólomgolyóm. Asszem ráállok és csinálok még néhányat...
|
|

894 db. hozzászólás
217 pont
     Pirotechnikás
2009.05.22.
tag |
Jól néz ki bár nekem furcsa hogy gyorsító áttétel van rajta. Ilyen lassan forogna neked az a motor? Mert nekem is ablaktörlő motorom van asszem egy opelből de az úgy pörög fordulatszámot és nyomatékot is nézve hogy 1:3 -as lassító áttételt kellett bele tennem hogy normálisan lehessen szabályozni a fordulatot.
|
|

76 db. hozzászólás
29 pont
    Haladó
2008.12.25.
kitiltott |
Egy kérdésem lenne, meni ideig birja az akksi töltés nélkül?
|
|

60 db. hozzászólás
6 pont
 Zöldfülű
2009.07.27.
tag |
Stabil kis gépezet ütős énis beakarok ruházni egy nagyobra csakhát......na mindegy nagyonjólnézki 
|
|

1281 db. hozzászólás
280 pont
    Pirotechnikás
2009.06.06.
moderátor |
Igazából, nem véletlen van minden úgy-ahogy láttátok... 
Azért nem használom direktbe az akksitöltőt vele hosszú ideig, mert ugyebár az 14,4 V-ot ad le tudtommal & már néztem is, h. kb. fél óra után jóval melegebb a motor, mintha csupán akksiról üzemeltetném... 
Úgy szoktam megoldani, h. mindig csak akkor darálok vele, amikor itthon vagyok & folyamatosan ellenőrzöm, szóval nem kell attól tartani, h. teljesen lehúzza az akksit, mert figyelek rá! 
Úgy szoktam, h. éjjel akksit töltök & nappal pedig üzemel az akksiról akár 10 órát is egyfolytában. 
A hűtést meg akkor kipróbálom ahogyan mondtátok, én is gondoltam rá, csak szerintem a jéghideg hűtőbordák több hőt elvezetnek a motortól, mintha csak direktbe ráfújattnám a levegőt, de majd akkor meglátjuk... 
Am. a földelés is rá van kötve a tengelyekre biztos-ami biztos (jah & nem fut végig a dobban a tengely, hanem mindkét végzáró-kupak leszedhető, így sokkal könyebb tisztítani). 
Am. nagyon köszönöm a gratulációkat! 
Ez egy hozzászólás egy törölt videóhoz. Előzmény: #8790
|
|
|

29 db. hozzászólás
Zöldfülű
2009.10.01.
tag |
Ez tetszik ! Jól megcsináltad. Csak az akkut kéne mellőzni. Nem is értem. minek? De a többi része igen korrekt. Egyébként a direkt hűtés valóban jobb a hőátadás miatt.
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 2
Ebből tag: 0
Látogatók: 1470501
Látogatók ma: 121
|