102 db. hozzászólás
4 pont
 Tud valamit
2010.01.11.
tag |
azért így is jól szólt grat
Ez egy hozzászólás a(z) "Petárda (természetesen homemade)" című tűzijáték videóhoz. |
|
|

102 db. hozzászólás
4 pont
 Tud valamit
2010.01.11.
tag |
ilyet hogy kell építeni?amúgy szép megy az 5*!
Ez egy hozzászólás egy törölt videóhoz. |
|
|

894 db. hozzászólás
217 pont
     Pirotechnikás
2009.05.22.
tag |
Igen, már én is rájöttem hogy ha logikusan végiggondolom, az NC-vel granulált BP-m azért gyorsabb egy kicsit (nem sokkal) mert ugye ott 2 tonnával vannak a szemcsék összepréselve, valamint az NC önmagában is kiválóan ég a dextrinnel ellentétben. De a balzás BP-m nagyon erős, bőven túlteljesíti a követelményeket. Ez most egy új eljárás kipróbálása volt részemről, a lőpor alkalmas vetőnek, bontónak egyaránt ahogy r8r is mondta, egynek jó lesz. De lehet majd dextrin helyett NC-re visszafogok térni és azzal nyomom át a szitán...
Ez egy hozzászólás a(z) "Granulált BP. Infok a hászben lesznek. Pontozd pls!" című tűzijáték videóhoz. |
|
|
11 db. hozzászólás
 Zöldfülű
2009.12.29.
kitiltott |
heh jó kis földmunka grat
Ez egy hozzászólás a(z) "Foldmunkak" című tűzijáték videóhoz. |
|
|
11 db. hozzászólás
 Zöldfülű
2009.12.29.
kitiltott |
jó lett grat
|
|

257 db. hozzászólás
33 pont
    Haladó
2009.02.11.
tag |
Kicsit többet is mesélhettél volna mert az oké ,hogy a gyáriról nem sokat tudtál mondani ,bár azokról nem nehéz ,de a saját termékeidben milyen elegyek voltak pontosan pl.:flah por b.p. ilyesmi ... Amúgy szépek! 
Ez egy hozzászólás a(z) "2009/10 szilveszteri cuccaim" című tűzijáték videóhoz. |
|
|

257 db. hozzászólás
33 pont
    Haladó
2009.02.11.
tag |
Nagyon jó! én azt hittem hogy gyári ,hát jól hittem párnál . Nem tudom család mellet hogy bírod még ezt a sok dolgot megcsinálni, minden esetre csak gratulálok!
|
|

257 db. hozzászólás
33 pont
    Haladó
2009.02.11.
tag |
Hát jah futni kell ha gyújtod azonnal 
de ez 1-0,5 méteren robban basszus 
Ez egy hozzászólás a(z) "2009-2010 szilveszteri videóm." című tűzijáték videóhoz. |
|
|

257 db. hozzászólás
33 pont
    Haladó
2009.02.11.
tag |
Nem rossz ez, jó ez bontónak,vetőnek egyaránt, bár tényleg kicsit lassúnak tűnik az én utolsó gran b.p.-m volt kb ilyen
aztán végülis a kamera is lassíthat bár nagyon nem ...
Ez egy hozzászólás a(z) "Granulált BP. Infok a hászben lesznek. Pontozd pls!" című tűzijáték videóhoz. |
|
|

592 db. hozzászólás
217 pont
   Haladó
2009.08.16.
tag |
na bameg ez szép nem csalódtam benned megy 5 csillag   
|
|

894 db. hozzászólás
217 pont
     Pirotechnikás
2009.05.22.
tag |
Az a gond hogy a telefon (1.3 megapixel) kicsit belassul a hirtelen történő dolgokra ezért van hogy több ideig látszik a láng. Az égése nagyon gyors és tiszta (bár nem malmoztam szarrá, de vetőnek, és bontónak tökéletes). Csak azért tettem fel hogy ha valaki dextrinnel, szitás módszerrel akar BP-t granulálni (préselés nélkül) akkor erre számíthat. Kérték hogy tegyek fel vidit. Ilyen eljárással készült BP-mről még nem volt vidi...
|
|

489 db. hozzászólás
   Hobbista
2008.02.20.
tag |
Grat. a szilveszteredhez!Latom sok szep telepet vettel.Sajnos az eso szinte az egesz orszagban esett ejfel korul.Vetocsovessel mar nekem is volt hazonlo elmenyem2 eve akkor kb.6-8m-en bontott es 1csillag el is talalta a kabatomat.
Ez egy hozzászólás a(z) "2009-2010 szilveszteri videóm." című tűzijáték videóhoz. |
|
|
401 db. hozzászólás
26 pont
  Piromán
2009.06.24.
tag |
hát nem valami gyors, én malmmoznám még 10 órát....
ja és szerintem nem kell több vidi a BPd ről eddig 7 Bp vidi van, elég lesz.
de egész jó grt:)
|
|

83 db. hozzászólás
6 pont
  Kutyul
2009.10.02.
tag |
nagyon szépek lettek csak az a fránya esső 
|
|

257 db. hozzászólás
33 pont
    Haladó
2009.02.11.
tag |
Mivel elég gyatra és öreg b.p. volt igen , amúgy már volt tökéletes lőporom is ,de ha utánnam nézel értesz mindent a pyro blogomban is benne van, hogy abbahagytam bizonyos dolgokat .
Én is nagyon sajnálom hogy csak pár dolog lett ,de ez van 4 hónappal azelőtt kb 10 x ennyi cuccot akartam készíteni...
volt ezen kívűl még csillag ágyúm sikolyvetőt is kipróbáltam ,de azokat nem vettük fel...
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 171
Ebből tag: 0
Látogatók: 1532941
Látogatók ma: 1156
|