840 db. hozzászólás
158 pont
Pirotechnikás
2009.01.16.
tag |
nagyon pöpec szó se róla, de mi a genny ez a dob? nem bírtam benne felismerni semmit...
Ez egy hozzászólás a(z) "Malom" című tűzijáték videóhoz. |
|
|
840 db. hozzászólás
158 pont
Pirotechnikás
2009.01.16.
tag |
ez naggyon nagy, eböl csinálsz egy indítótáskát, az dettó az mint amit a "nagyok" csinálnak amerikában
Az érintőceruza az egy grafit rúd, jól látom?
Ez egy hozzászólás a(z) "Elektromos indítás" című tűzijáték videóhoz. |
|
|
1130 db. hozzászólás
346 pont
Pirotechnikás
2007.03.15.
moderátor |
Akkor elkezdem.
Elején volt két csillagágyú, ellenkező irányba fordítva. Abban w24 csillag volt. Ezután, volt 3 db 38 milis. Az elsőben és az utolsóban w24volt, a középső sárga volt. Utána volt 3db 50 milis, amiben az egyik csillagágyú. Na azoknak a csillagjai már érdekesek voltak, mivel blonde streamer akart lenni, de a 300grammnyi cucchoz véletlenül 100grammra elegendő FeTi-t raktam bele. Amúgy elment brocade crownnak is
Veréb, van klorátom, stroncí, mínium, minden jóval el vagyok látva kivéve ami a legjobban kellene az idő. Úgy meg nem akarok belekezdeni, hogy csak összecsapjam. Inkább várok egy négynapos hétvégét, amin nem leszek itthon teljesen, de a fennmaradó részén már igyekszem színesedni is
A késleltetés, a kicsik alulgyújtósak voltak, és úgy lettek indítva, a nagyobbak stopinos, de igen blackmatch, gy.zs
Köszönöm mindenkinek!
Ez egy hozzászólás a(z) "Csak hogy lássátok, hogy én sem tétlenkedek :-D (elnézést a gány qualitiért:D)" című tűzijáték videóhoz. Előzmény: #9679
|
|
|
840 db. hozzászólás
158 pont
Pirotechnikás
2009.01.16.
tag |
gyönyörű volt meg kell hagyni. A minőség tényleg hagy maga után kívánnivalót, de egye fene
A Késleltetés visco, vagy black match, vagy mi?
Csak azt sajnálom h nincs klorátod, mert te is tudnál szépeket alkotni színesbe
Ez egy hozzászólás a(z) "Csak hogy lássátok, hogy én sem tétlenkedek :-D (elnézést a gány qualitiért:D)" című tűzijáték videóhoz. |
|
|
112 db. hozzászólás
23 pont
Tud valamit
2010.02.04.
tag |
de nincs
mer ez nem narancssárga hanem külön lehet választani a két színt szabad szemmel is nem folynak egybe
Ez egy hozzászólás egy törölt videóhoz. |
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 1
Ebből tag: 0
Látogatók: 3605132
Látogatók ma: 21
|