378 db. hozzászólás
95 pont
Haladó
2007.08.27.
tag |
én meg végigjártam az összes gazdaboltot, de vagy nem adtak, vagy nem volt vagy valami más.
Utolsó esélyem /valószínűleg hülyének fognak nézni/ hogy visszamegyek a legközelebbibe, és talán negyed óra magyarázás után ad kno3-at és ként.
Ez egy hozzászólás a(z) "Selyebi Dániel" című blogbejegyzéshez. |
|
|
378 db. hozzászólás
95 pont
Haladó
2007.08.27.
tag |
Én is robbantottam már párszor raksit véletlenül
Ez egy hozzászólás a(z) "raksiból petárda" című blogbejegyzéshez. |
|
|
635 db. hozzászólás
62 pont
Hobbista
2008.02.09.
tag |
Hát hova fajul ez a világ is
Ez egy hozzászólás a(z) "szomszédok" című blogbejegyzéshez. |
|
|
1130 db. hozzászólás
346 pont
Pirotechnikás
2007.03.15.
moderátor |
Hát nagyon szépen köszönöm, hogy lepontoztatok! Végülis nagyon nem érdekel, mert ha zöldfülű leszek akkor is annyit tudok mint most! Na de nem érdekel, akkor jelentsenek föl aztán vigyék anyádat a sittre, mert a fiacskája debil, arogáns ...(síp) ! Na de a tebajod!
" Nagy az Isten állatkertje, de alacsony a kerítés!
//Megoldva! -Mod.Blaze
|
|
397 db. hozzászólás
157 pont
Hobbista
2008.03.26.
tag |
Én ráirom rendesen a bobettákra hogy mi van benn +kalibert.Én a súlyát nem irom rá.
Ez egy hozzászólás a(z) "Bombetták" című blogbejegyzéshez. |
|
|
1300 db. hozzászólás
142 pont
Hobbista
2007.02.24.
tag |
pár cikket én irtam de rocketté az oldal én csak segítek néha amikor tudok
Ez egy hozzászólás a(z) "web" című blogbejegyzéshez. |
|
|
1130 db. hozzászólás
346 pont
Pirotechnikás
2007.03.15.
moderátor |
Csak nehogy megelégeljék a nagy füstöt és szóljanak a csúnya, törvénytisztelő rendőrbácsinak és figyeljék minden léptedet.
Hát szerintem inkább tűrd el azt, hogy csicskáztatnak, minthogy a nyakadra küldik a jardot!
Tégy belátásod szerint és ráébredsz az igazságra!
Most nagyon beképzelt voltam? X
|
|
248 db. hozzászólás
43 pont
Piromán
2008.02.18.
kitiltott |
ismerős
|
|
16 db. hozzászólás
Zöldfülű
2008.03.13.
tag |
jah végül is hasznos lehet de ez még elég hiányos még sok mindennel ki lesz egészitve! De szerintem maga az alapötlet jo de a kódokat mindenki kedve szerint variálhatja
|
|
2444 db. hozzászólás
Őstag
2006.02.15.
moderátor |
Én is használok hasonló besorolást. Az én rendszerem valahogy így néz ki:
A bombákat becsavarom egy írólapba, ezt egy kis ragasztóval rárakom és felírom rá a bomba súlyát, majd egy kódot.
Ha vetőcsövesről van szó, akkor VB, ha csillagágyú, akkor CSÁ, ha vulkán, akkor VÁ.
Ez után egy kis hihagyás és jöhet a többi adat. Ez általában csillag méret (2 méretű csillagot használok 0,7mm-es vagy 13mm-es) Ha a nagyobba csillag, akkor N ha kissebb a csillag, akkkor K.
Ez után jön a csillag neve. Na most ez elég bonyolult, mert egyedi neveket használok minden csillagra. Ezek általában 1-2 betűs rövidítések és általában a csillag színét takarják.
Pl: 170g VB NS Ez egy 170 grammos vetőcsöves bomba amiben nagy méretű sárga csillagok vannak.
|
|
635 db. hozzászólás
62 pont
Hobbista
2008.02.09.
tag |
Enek én nem látom értelmét minek röviditéseket használni???
Amúgy ha az anyagokat úgyértem amiket felsoroltál hogy alumínium meg vas és egyéb úgy jelölnénk ahogy a periódusos rendszerben ösze van foglalva ugyértem a vas az nem f hanem Fe
De amúgy mindegy
|
|
133 db. hozzászólás
1 pont
Kutyul
2008.01.31.
kitiltott |
én nakem régeben 6 gyogyszertárba kellet elmennem hogy 80gramm kénport kapjak (most van 4kg mert rendeltem!!) jahh és szerintem tese a patikábol szerezz hanem rendelj vagy menj el gazdaboltba!! többet adanak nem drágán,és jobban jársz!!
|
|
635 db. hozzászólás
62 pont
Hobbista
2008.02.09.
tag |
Hozám jó fejek a boltosok mert teljes gőzel haverkodok velük PL: Ma meg akartam csinálni Evilblaze zöld lángját ezért mentem vetem 1L denaturált szeszt bemegyek a boltba mondom kéne denaturált szesz hátramegy előhozz egy literel a kezembe nyomja azt mondja 420ft lesz kifizetem megyek a gyógyszertárba veni bórsavat mondom kell 1g borsav a csaj megszólal fiacskám (itt már berezeltem) nem lesz az kevés neked???-Gondolom na fasza beadtam neki a hazugságot és nyugotan jötem haza ( a tanunság : nem árt jóbban leni az eladókal és magasabb pozíciókat betöltő emberekell)
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 1
Ebből tag: 0
Látogatók: 3605117
Látogatók ma: 6
|