126 db. hozzászólás 13 pont Zöldfülű
2006.03.04. tag
Szerintem van jogom okoskodni, sokat tanultam az utóbbi időben, biztosan többet tudok mint te. De legalábbis van annyi eszem, hogy nem játszok ojan dolgokkal, amivel veszélyeztetem a saját, vagy környezetem épségét! Gondolkozz egy kicsit! Ha egy adag robbanóanyag berobban a házatokban, mikor nem vagy otthon, mit mondassz a rendőröknek?? Meg mit mondassz az esetleg életben maradt rokonaidnak? Gondolj már bele egy kicsit.
Ez egy hozzászólás a(z) "Helló " című blogbejegyzéshez.
102 db. hozzászólás 19 pont Piromán
2008.02.19. kitiltott
tee mit okoskocc??? 11 éves kis fejeddel????????? és honnan veszed hogy nem tok normális cucot csinálni?????? én nem ma keztem az ipart mint te öcskös szoval KUSSSSSSSSSSSSSSSSs
126 db. hozzászólás 13 pont Zöldfülű
2006.03.04. tag
Ember, te még normális lőport vagy flash-t se tudsz csinálni! Minek neked HE? A kémiához sík hülye vagy, szóval nem kéne ijenekkel foglalkoznod (annak se aki nem sík hülye a kémiához)! Attól mert nem írod le mivel, ugyis tudjuk hogy azzal a 2 betűs szarral csinálod. Remélem egyszer megjön az eszed, és leszoksz róla!
1097 db. hozzászólás 61 pont Pirotechnikás
2005.12.22. moderátor
A Salute bomba azt hiszem csekély effekt anyagot tartalmaz inkább a hanghatásra megy! Elkészítését megtalálod Master oldalán.
Elég erős bombetták vigyázni kell velük!
Ez egy hozzászólás a(z) "help" című blogbejegyzéshez.
TT csillag az a csilag ami csóvát húz maga után. Van egy alap csillagelegyed amit telenyomsz nem ultrafinom csak sima mozsaras keményfaszénnel és a rossz minőségű nagyobb szénszemcsék tovább égnek és így csóvát húz a csillag.
A salute tisztelgést, szalutálást jelent. A szalutáló bomba olyan ami tiszteleg az emberek előtt, röviden foggalmam sincs.
Aerial jelentése légi. Aerial shell: vetőcsöves, légi bomba.
A csillagágyú nagyon egyszerű. Tulajdonkápp kihagyják a hélyakat a bombából és a csillagok közvetlenül a vetőtöltet fölött helyezkednek el. Egy rajz:
A kályhafénypor tökéletesen megfelel csillagokba.(thumb)
Ez egy hozzászólás a(z) "help" című blogbejegyzéshez.
471 db. hozzászólás 74 pont Hobbista
2008.01.04. tag
Jó jó jó piedone nem pontozok fel többet senkit sem de azért ez nem volt igasságos,hogy lepontozták.Lehet hogy nálluk a festékboltban tényleg nincsen alupor.
Na mind1ja és én nem szánalomból pontoztam fel nemis azért mert ezzel a hozzászólással tudna valamit,de nem volt szerintem igazságos lepontozni.
353 db. hozzászólás 149 pont Labortöltelék
2007.11.27. tag
jah nekem is igy volt az első lőporomnál magamba gondolom hogy jó szar ez a lőpor nah mind1 egy próbát azért megér az ágyúban kkorra maradt egy jó maroknyi .az első lövésnél nagyon kevesett tettem bele ugy 3-4 g ot volt nem is volt hangja csak égett áhh de szarság gondoltam magamba akkor már ijen vacak lőpor nem kell
megfogtam belöntöttem a maradék lőport az ágyúba. hoztam bentről alu fóliát ez volt a fojtás. a lövés ugy történt hogy izzó hurkapálcát belenyomtam agyújtórésbe.. én hülyeeeee bele is nyomtam a következménye meg is lett az egyik pillanatban kurva nagy csend, a másikban sípol a fülem mint a baj és a szomszédok ordibálnak
az a ágyúzást egy életre megjegyeztem magamba
akkor döbbentem rá igazán a lőpor erejére ha pár cm el közelebb vagyok az ujjam már nem lenne a hején
708 db. hozzászólás 176 pont Labortöltelék
2006.10.07. PM Tag
faterom otthon barkácskodik,és egyszer vasat vágott..na abból visszamaradt nagyon jó minőségű vaspor. kicsit megtisztítottam szűrővel,és már is van vasporom! meg vannak nagyobb darabok is,azok szép szikracsóvát húznak!