766 db. hozzászólás
87 pont
Haladó
2005.12.18.
tag |
Hogy tudtok ilyen örültségeket kitalálni?
Ez a kutyvalék egyáltalán nem hasonlit a napalmra!!
A napalm összetevői növényi és állati zsirokból kivont vegyületekből készülnek, néha adnak hozná adalékokat is amikkel növelni lehet az erejét.Ha valaki házilag akar csinálni napalmot akkor mósószappan és benzin keverékével kell próbálkozni, ám az se mnd1 hogy a mosószappan milyen, fontos hogy nátrium-palmitát legyen benne, de nem árt ha van benne nátrium-sztearát is, ha ezek magas koncentrációban vannak benne akkor megfelelő, azt hogy melyik cuccból mennyi van a szappanban úgy tudod megállapitani hogy megnézed az összetevőnél hogy mennyi anyag van ott felsorolva, és hogy kb hol helyeszkedik el a Na-palmitát, ha nagyon az elején van a felsorolásnak akkor az lesz a tökéletes. Utána már csak benzinnel kell keverni érzéssel
UI: véletlenül se a sima szappannal próbálkozzatok, amit kézmosásra használnak az a illatos, hanem csak a mosószappan lehet jó!!
Ez egy hozzászólás a(z) "Napalm készítés..." című blogbejegyzéshez. |
|
|
205 db. hozzászólás
126 pont
Haladó
2007.03.01.
PM Tag |
Köszönöm nektek! Azt mindjárt gondoltam, hogy gyengülni fog a motor, szerintem ez egyértelmű Forrasztgatni tudok, a rádiót is így javítottam meg, de a kapcsolási rajzokhoz nem értek sajnos
Ez egy hozzászólás a(z) "Távgyújtó" című blogbejegyzéshez. |
|
|
378 db. hozzászólás
95 pont
Haladó
2007.08.27.
tag |
Elvileg jó lehet, de kell mellé plussz elektronika, mivel a hangerőszabályozó csak egy potméter, egy motor fordulatszám szabályzásához viszont még kell más elektronika is, hogy ne veszítsen a teljesíményéből.
Az interneten van fenn rengeteg kapcsolási rajz, de ha nem akarsz forrasztgatni, akkor kiszeded valami motorral működő eszköz szabályzóját. ( pl.: rossz habverő, dekopír fűrész...stb. )
De tudod szabályozni végül is a sima hangerőszabályozóval is, csak gyengébb lesz a motor tőle, ha lassabban forgatod.
Ha kell küldök szabályzó kapcsolást.
Sok sikert!
|
|
397 db. hozzászólás
157 pont
Hobbista
2008.03.26.
tag |
Ha megfelelően építed be a "rádió hangerőszabályozolyát" akkor jó lehet.
|
|
664 db. hozzászólás
297 pont
Haladó
2006.12.24.
PM Tag |
Hát a füstje az nem olyan vészes, persze tuti nem tesz jót ha beszívod, de sztem te inkább a hígítógőzökre gondolsz. Azokat tényleg fel is használják néha szédítő célra.
Nemtom láttad e a szerkesztésemet a benzinről ha nem olvass vissza.
|
|
1097 db. hozzászólás
61 pont
Pirotechnikás
2005.12.22.
moderátor |
Csak szólok hogy hungarocellel nem fog menni ,egy nagy kalap szart sem ér! Igaz jól ég de nem lehet robbanó töltetbe rakni mert egy kupacban marad robbanás után ami nem egy nagyon hasznos dolog!
Azért mondtam az étkezési zselatint mert adtól kocsonyás lessz a benzin,ami robbanásnál szétbomlik és szanaszét repülnek az égő darabkák! Tudod olyan lessz az állaga ha működik mint a tortán lévő gyümölcs ízű zselatin! |
|
|
664 db. hozzászólás
297 pont
Haladó
2006.12.24.
PM Tag |
Nekem van is egy adag ilyen trutyim, elég hosszan, kormozó lánggal ég és elég ragadós. Nem mondanám hogy nagyon erős ragasztó, de éppen arra is jó.(csak persze erősen hígítószagú)
Amúgy meg szed mit kéne csinálni a benzinnnel meg a zselatinnal? Összeönteni! Ha mákod van benzinkocsonyát kapsz. Illetve megpróbálhatod denszesszel is.
|
|
664 db. hozzászólás
297 pont
Haladó
2006.12.24.
PM Tag |
Nitrohígítóban hungarocelt feloldva egy sűrű éghető anygot kapsz, azt esetleg megnézheted. A feloldott hungarocell mennyiségével be tudod lőni a neked megfelelő viszkozitást.
|
|
524 db. hozzászólás
78 pont
Piromán
2007.12.01.
tag |
Akkor mivel?
Ez egy hozzászólás a(z) "Napalm készítés..." című blogbejegyzéshez. Előzmény: #3016
|
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 3
Ebből tag: 0
Látogatók: 3605099
Látogatók ma: 169
|