132 db. hozzászólás
131 pont
Tud valamit
2008.10.07.
PM Tag |
Juj, ez elég meredek. Azt nem értem mondjuk hogy ezt az energiát miért nem a fejlődésedre szánod? Mind1, sok sikert az oldaladhoz!
Reméljük színvonalas lesz...
Ez a "puskapor" pl nagyon meredek! Szerintem inkább hagyd a búsba!
Ez egy hozzászólás egy törölt blogbejegyzéshez. |
|
|
545 db. hozzászólás
124 pont
Hobbista
2007.01.03.
tag |
nyugodtan írd meg a blogodat naponta, csak kicsit bővebben és töb dologról is írhatsz :D
és Rocketomi ne szid le az újonnan regisztráltakat, mert hiszen honnan tudnák hogy mit hol tudnak megvenni, mik a szabályok stb (gyik , kereső, google, oldalszabályzat)
:@
Ez egy hozzászólás a(z) "Ma is jó napom volt, készítettem egy bombát, lesz kép meg videó!" című blogbejegyzéshez. |
|
|
545 db. hozzászólás
124 pont
Hobbista
2007.01.03.
tag |
ne írj oylan bejegyzést ami cask kérdést tartalmaz!!
ha elolvastad volna azt a pár sort amielőtt írtál volna akkor tudhatnád, de sztem már most elköszönök tőles mert nemsokáig fogsz ittmaradni!
csöcs...-re pacsi
Ez egy hozzászólás a(z) "empty" című blogbejegyzéshez. |
|
|
800 db. hozzászólás
71 pont
Haladó
2007.12.28.
tag |
Mondtuk már hogy nem kell naponta blogot írni!!!!!+Egyépként ez megint egy nagy láng lesz néhány durranással megfűszerezve,szerintem majdnem ugyanolyan lesz mint az előző
Ez egy hozzászólás a(z) "Ma is jó napom volt, készítettem egy bombát, lesz kép meg videó!" című blogbejegyzéshez. |
|
|
1565 db. hozzászólás
141 pont
Őstag
2007.12.16.
moderátor |
azért van még mit fejlődnöd, puskapor gyufafejből? bár biztos lesz akit megfog az oldal. a későbbiekre sok sikert.
|
|
1945 db. hozzászólás
195 pont
Őstag
2006.12.19.
moderátor |
Pirós oldalak ide topicba írd az ilyeneket! Egy smiley elég lett volna. A linkek között a Pyrocenter honlapját nem ártana beírni! Helyesírási hibáidat javítsd ki. Többet az oldaladról ne is beszéljünk...
|
|
393 db. hozzászólás
62 pont
Kutyul
2008.09.15.
kitiltott |
Pontosan ahogy Erik mondja...
Én is hasonlóan kezdtem:
6db 17 cm-es csillagszóró pora 2 PE kupak közé.
Az egyik kupakon 5mm-es fúvóka és kurbetekerve szigszallaggal...
ebbe egy + csillagszóró... ez tökéletes kezdőknek...
Az alufólia csövével is megcsináltam, de csináltam rá gipszből fúvókát... ezt neked is ajánlom mert sokkal magasabbra megy.
Rakhatsz bele kis grillszén darabokat azok is fokozzák a hatást... ennél a verziónál a 7mm-es fúvókát ajánlom... az alját zsepivel tömítsd.
Ez egy hozzászólás a(z) "Elsö cucaim!!" című blogbejegyzéshez. |
|
|
393 db. hozzászólás
62 pont
Kutyul
2008.09.15.
kitiltott |
OFF: hanyagold a smylekat!
ON:
"Aki innen lop az egy senki"... egy egyszerű script parancssor és beállítasz egy jobbklikkgátlót... csak a lap tulajdonságait tudják megnézni...
|
|
800 db. hozzászólás
71 pont
Haladó
2007.12.28.
tag |
Most ezt miért kellett két külön blogba írni,ugyanaz a tartalma,teljesen fölösleges ,ne írd le kétszer ugyanazt más szavakkal!!!!
Ez egy hozzászólás a(z) "empty" című blogbejegyzéshez. |
|
|
800 db. hozzászólás
71 pont
Haladó
2007.12.28.
tag |
Hát ha nem tudod,hogy honnan szerezz vagy készíts akkor nem hinném hogy olyan nagy pirós vagy!azért üdv remélem sokat fogsz tan8ulni,én is nagyon sokat tanultam itt ezen a kiváló oldalon
Ez egy hozzászólás a(z) "puskapor" című blogbejegyzéshez. |
|
|
397 db. hozzászólás
157 pont
Hobbista
2008.03.26.
tag |
Most nem azért de ennyi szmájli nélkül is leirhattad volna......
|
|
397 db. hozzászólás
157 pont
Hobbista
2008.03.26.
tag |
Hát valahol el kell kezdeni.És ha szép lassan is de haladgatsz akkor van értelme.
Ez egy hozzászólás a(z) "Elsö cucaim!!" című blogbejegyzéshez. |
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 2
Ebből tag: 0
Látogatók: 3605105
Látogatók ma: 175
|