800 db. hozzászólás
71 pont
   Haladó
2007.12.28.
tag |
Elsünek jó ,néztem a vidit is csak talán ezek az anyagok nem nagyon illettek össze de hasonlított valami vulkánféleségre
Ez egy hozzászólás a(z) "Ma jó napom volt csináltam egy JÓ bombát!" című blogbejegyzéshez. |
|
|

800 db. hozzászólás
71 pont
   Haladó
2007.12.28.
tag |
Hát sajnállak,igazán nem lehet jó ha ilyen kevés cuccod van,de jó hogy még kitartasz,azért a füstelegy is több a semminél,vagy próbálkozz kisebb gyufás trükkökkel
Ez egy hozzászólás a(z) "nehéz eset..." című blogbejegyzéshez. |
|
|

800 db. hozzászólás
71 pont
   Haladó
2007.12.28.
tag |
Ezeket,vagy írd egybe és ne két blogba,vagy az üzifalra,te érdekedbe mondom,mert ilyenért csak le fognak pontozni,vagy ahogy apocalipt mondta ritkábban írj de többet
Ez egy hozzászólás a(z) "Szilveszteri készülődés" című blogbejegyzéshez. |
|
|

800 db. hozzászólás
71 pont
   Haladó
2007.12.28.
tag |
Ez a szöveg már olyan uncsi nem kellene ilyen rövid blogokat írni,de üdv
Ez egy hozzászólás a(z) "Köszöntő" című blogbejegyzéshez. |
|
|

393 db. hozzászólás
62 pont
 Kutyul
2008.09.15.
kitiltott |
Szasz!
Ne írj ilyen rövideket, inkább üzenőfalra, vagy vegyes, chat helyett topicba írd az ilyesmit...
Vagy hamár mindenképpen akarsz írni akkor egy olyan havonta gyűjts hosszabb élményeket és arról írj
Ez egy hozzászólás a(z) "Szilveszteri készülődés" című blogbejegyzéshez. |
|
|

196 db. hozzászólás
21 pont
   Hobbista
2008.11.17.
tag |
Oké, itt a link:ITT
DE azt hogy lehet megoldani, hogy valaki beírja, a youtubos nevem és előjön a videóm?
Mert én beírtam, hogy AZMAN 000012 és ott volt az összes videód!
Ez egy hozzászólás a(z) "Ma jó napom volt csináltam egy JÓ bombát!" című blogbejegyzéshez. |
|
|

196 db. hozzászólás
21 pont
   Hobbista
2008.11.17.
tag |
Hát persze:Itt!
DE MIÉRT TÖRÖLTÉK KI?-mondtam, hogy ez az első és a minőség nem a legjobb!
|
|

196 db. hozzászólás
21 pont
   Hobbista
2008.11.17.
tag |
De, rómaihoz hasonló!
A puskapor:saját készítésű, netről beszerzett anyagokból!
A minőség:50%-szerintem.
|
|

393 db. hozzászólás
62 pont
 Kutyul
2008.09.15.
kitiltott |
Ez inkább nem egy római vegyes?
s milyen puskapor van benne?
|
|

393 db. hozzászólás
62 pont
 Kutyul
2008.09.15.
kitiltott |
Najó... az XXXX az nem minősül "Hobby"pirotechnikának...az egy erős HE robbanóanyag amit nem használnak tűzijátékokhoz...Ezért is gondoltam, hogy nem arról van szó...De ezek szerint igen...Sok sikert hozzá!
amúgy itt ez az anyag ez olyan mint a herripotterben a voldemort vagy miért nem mondjuk ki?
Ez egy hozzászólás egy törölt blogbejegyzéshez. Előzmény: #3466
|
|
|

196 db. hozzászólás
21 pont
   Hobbista
2008.11.17.
tag |
Én eddig csak a Kertbaráttól rendeltem és semmi engedély nem kellet+működtek a termékek kiválóan!
Akkor most nem tudom mi van!
Lehet, hogy igazad van!
Ez egy hozzászólás a(z) "Beszerzések könnyen, olcsón, kezdőknek!" című blogbejegyzéshez. |
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 5
Ebből tag: 0
Látogatók: 1470455
Látogatók ma: 75
|