A másodperc ajánlata: Inka 24000 Ft
408 db. hozzászólás
58 pont
    Labortöltelék
2008.11.19.
PM Tag |
Szia Vegyeszkedes! A recept eleg feluletesen, de mar megvan itt a pyrocenterben. Ha erdekel reszletesebben elmagyarazom, hogy miket lehet kezdeni vele.
Szia!
Ez egy hozzászólás a(z) "Vegyészkedés" című blogbejegyzéshez. |
|
|

1565 db. hozzászólás
141 pont
     Őstag
2007.12.16.
moderátor |
Igaza van Gabtech kolégának, de azért elismerésre méltó az a "tudás" vagy vakmerőség amivel rendelkezel. Azért az hogy ezidáig nem volt komolyabb baleseted, nem biztos hogy csak a szerencsén múlott, szerintem alapos ismerettel rendelkezel a felhasznált anyagokról. További eredményes "munkát" kívánok neked, és egy kérés: ezután valszeg el fognak árasztani a kérdések a különböző robbanóanyagokról, jól nézd meg kinek segítesz, főleg ha jóba akarsz lenni a lelkiismereteddel.Nem biztos hogy szerencsés egy újjoncot bevezetni a robbanóanyagok világába. Kösz. 
Ez egy hozzászólás a(z) "Erdelybol" című blogbejegyzéshez. |
|
|

2242 db. hozzászólás
1 pont
     Mester
2004.06.04.
adminisztrátor |
És úgy amúgy van valami közöd tamast2-höz? 
|
|

1945 db. hozzászólás
195 pont
    Őstag
2006.12.19.
moderátor |
Hát itt inkább a tűzijátékokat szeretjük, mintsem a puszító, romboló robbanószereket. Ez nem a terrorista képző! Amatőr szórakoztató pirotechnika nálunk a téma!
|
|

800 db. hozzászólás
71 pont
   Haladó
2007.12.28.
tag |
Ezt elég lett volna az üzenőfalra írni!Ja és ne rakj minden hozzászólásod végére vigyorgó pofát!Mert abszolút tartalmatlan
Ez egy hozzászólás a(z) "Készülődés szilveszterre" című blogbejegyzéshez. |
|
|
51 db. hozzászólás
Zöldfülű
2008.10.09.
kitiltott |
Ja még annyit,hogyha lesz Bp készítek 5 db rómait és még a héten nekiállok egy 12 lövetű telepnek
Ez egy hozzászólás a(z) "Készülődés szilveszterre" című blogbejegyzéshez. |
|
|

577 db. hozzászólás
41 pont
     Őstag
2008.11.12.
moderátor |
Ez egy nagy kamu!!Beugratás!!kno3 al sose fog sikerülni mert elégeti a festékrészecskéket túl magas hőfokon ég!A kclo3 vagy kclo4 et használnak minden szines füstbombába!
Ez egy hozzászólás egy törölt blogbejegyzéshez. |
|
|
2 db. hozzászólás
3 pont
 Zöldfülű
2008.11.08.
tag |
l
Ez egy hozzászólás a(z) "Cím nélkül" című blogbejegyzéshez. |
|
|
17 db. hozzászólás
8 pont
 Zöldfülű
2008.10.23.
tag |
petárdát hol veszel?

// Sehol!!! A petárda illegális, nem árulják. Ha meg is mondja az illető, hogy Ő hol vette, akkor ott többet nem kapsz! // [mod. Gabtech]
Ez egy hozzászólás egy törölt blogbejegyzéshez. |
|
|

152 db. hozzászólás
23 pont
   Hobbista
2008.09.17.
tag |
Szerintem közre játszik az amper is ami ugyebár az áramerrősséget jelenti és ha mondjuk van egy 12v-os motorod és 1amperes
és mondjuk ráduksz egy 12v-os 5 amperes tápegységet egy ideig menni fog de le fog égni a motor mert nem képes annyi áramerősséget felvenni.
2. PL: másik eset az hogy 12v-os 6 amperes motorrra ráraksz egy sima 12v-os töltőt ami lhet csak 3-amperes ugy hogy csökken a teléjesítmény és nem lessz megbízható a motor.
szeríntem maradj inkább az akkutöltőnél mert az pont ahoz való
Ez egy hozzászólás a(z) "??," című blogbejegyzéshez. |
|
|
894 db. hozzászólás
289 pont
    Labortöltelék
2007.08.17.
PM Tag |
"menetem"
Milyen szó ez bazmeg?!
|
|

300 db. hozzászólás
32 pont
   Haladó
2008.04.06.
tag |
Az én mocimat (egy trabant ablaktörlő mocija) 6V-ről menetem!
Van a golyósmalmomról egy videó(itt a centeren) és ott a táp az egy akkumlátortöltő és ott lehet választani hogy 12V vagy 6V, nekem 6V-re van álíítva és még a 6V-belül is lehet állítani 5-egységet!és nekem a 3.-egységen(itt nagyából 4A eszik) van, ezen a teljesítményen 1kg simán megpörget !
|
|
87 db. hozzászólás
26 pont
 Zöldfülű
2008.01.01.
tag |
Én is egy akksitöltővel hajtom meg a nyomtatómotoros malmot, 12.5 V-al,
de jó hozzá még a 9.6 V is és még sok hasonló feszültség.
|
|

512 db. hozzászólás
136 pont
    Pirotechnikás
2008.03.30.
PM Tag |
Hát ha az ablaktörlő motor és 12 voltos akkor természetesen jó hozzá bármilyen 12 voltos áramforrás ami elég áramot tud leadni a motornak. (pl egy fali adapter nem hiszem hogy elbírná azt a mocit)
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 132
Ebből tag: 0
Látogatók: 1531380
Látogatók ma: 981
|