894 db. hozzászólás
289 pont
Labortöltelék
2007.08.17.
PM Tag |
Óriási tévhit ,hogy az ásványvíz milyen egészséges,aki állandóan azt fogyaszt,főleg a magasabb ásványi anyag tartalommal rendelkező vizet,előbb vagy utóbb,de inkább utóbb vesekövet kaphat,ezt elkerülendő,ajánlott váltogatni az ásványvizeket,nem szabad egy "márkánál" leragadni..
Vagy mondok jobbat,igyatok sört,az bizonyítottan tisztítja a veséket.
Ez egy hozzászólás a(z) "Vélemény" című blogbejegyzéshez. |
|
|
211 db. hozzászólás
81 pont
Hobbista
2007.12.09.
tag |
adtam rá 2 csillagot, mert legalább valaki ilyesmin is képes elgondolkozni...
|
|
87 db. hozzászólás
26 pont
Zöldfülű
2008.01.01.
tag |
Tudtam! Minden kezdővel ez van: kitiltott,kitiltott,kitiltott...
Ez egy hozzászólás a(z) "Én" című blogbejegyzéshez. |
|
|
4 db. hozzászólás
Zöldfülű
2008.09.23.
kitiltott |
Már megvan!!!
|
|
512 db. hozzászólás
136 pont
Pirotechnikás
2008.03.30.
PM Tag |
Na jól férre értettelek énis téged(és az 5 perc is letelt) Így az előző H.Sz. első bekezdése értelmetlen.. na mindeggy, bocsi
|
|
512 db. hozzászólás
136 pont
Pirotechnikás
2008.03.30.
PM Tag |
Férreértetted a dolgot... Én is ásványvízpárti vagyok mert iszonyat szar errefelé a csapvíz... Meg a 6 gramm ásványi só is egy napi adag ha 3 liter vizet iszol! Itt arra akartam rávilágítani hogy mihez nem jutnánk hozzá ha ezt a nagyon tisztított vizet innánk...
Talán laborba jó lehet mert nem kell mindig desztillált vizet venni csak megnyiod a csapot..
És gondolom akiek bemesélik hogy ez jó az nem lessz olyan hülye sogy supradynt is egyen mellé...
|
|
2444 db. hozzászólás
Őstag
2006.02.15.
moderátor |
Tudod mi annak a hatása, hogy ha tiszta H2O-t iszol? Megsúgom: pár perc alatt kifolyik a másik oldalon. A Szervezetnek kell az a pár miligramm só. A számoda szükséges nyomelemeket mindenképp valahogy be kell vinni a szervezetedbe és ezt sok módon megteheted. Egyik módszer az ha választékosan étkezel a másik módszer az, hogy rozsdás szöget szopogatsz.
Persze oda kell figyelni, hogy miből és mennyit eszel meg, mert azért az se jó ha túl sokat eszel/iszol meg az adott anyagból (pl. a spenót jó dolog, mert sok vas van benne, de abból sem szabad túl sokat enni pl. egy héten keresztül folyamatosan, mert annak is meglesznek a negatív tünetei (Nem arra gondolok, hogy elkezdenek rozsdásodni a fogaid, de nem egészséges csak 1 bizonyos ételen élni)).
6 gramm ásványi só egy héten? Na az nem túl sok főleg ha még ezt is kiveszik a vízből. Ha belegondolsz, akkor elenyészően kevés még az a 6 gramm is (persze attól függ miből). Ha heti 6 gramm kadmiumot ennél meg, akkor annak rövid időn belül csúnya vége lenne, de az ásványvízben lévő nyomelemek szükségesek a szervezet számára és nem árt meg belőlük az a pár gramm. Nem véletlenül esznek az emberek Supradin-t. Abban is ilyen anyagok vannak plusz egy kis vitamin. Jót tesz ez, nem véletlenül van kitalálva és nem véletlenül iszik ásványvizet a fél ország csapvíz helyett. Ma most ha mindenki ioncserélt vizet inna? Érdekes lenne
Ja és ha sok ideig nem jut a szervezet elég sóhoz (itt nem csak NaCl-re gondolok), akkor az ember fáradékony lesz, fáj a feje, minden baja lesz (ez volt szerencsém megtapasztalni Sziget után és nem túl kellemes).
|
|
4 db. hozzászólás
Zöldfülű
2008.09.23.
kitiltott |
Elmagyarázná valaki nekem, hogy még miből lehet gyújtózsinórt készíteni?
Mert a fórumban csak valami szlovák gyújtózsínorosról beszélnek, a kisszótárban meg csak visco és stoplin szál van említve.Másból lehet még?
|
|
4 db. hozzászólás
Zöldfülű
2008.09.23.
kitiltott |
köszi a bíztatást!
Ez egy hozzászólás a(z) "Én" című blogbejegyzéshez. Előzmény: #3260
|
|
|
708 db. hozzászólás
176 pont
Labortöltelék
2006.10.07.
PM Tag |
Üdv köreinkben!
Ha nem kérdezel hülyeséget,és figyelmesen elolvasod a: Tűzijáték Kisszótárat,Tűzijáték GYIK-et,és a GY.I.K.-et,és az oldalszabályzatot,no meg pyromaster oldalát,akkor már szerzel egyfajta "alaptudást".
Ha értelmesek a hsz-eid,és meg is tudod fogalmazni,az már egy jó pont
(mert sajnos,sok kezdő eleve elbukik azon,hogy megkérdezi pl,hogy mi az a candy?)
Sok sikert,és jó böngészést!
|
|
393 db. hozzászólás
62 pont
Kutyul
2008.09.15.
kitiltott |
hát... én is így vagyok...kicsit nagyobb szinten de az oldal nagyon jó... és valóban lehet tapasztalatot szerezni... sok sikert!
|
|
201 db. hozzászólás
36 pont
Piromán
2008.07.27.
tag |
ismered a lőport akkor hogylehet az hogy a KNO3-at nem ismerd?
szted a lőpor miből van?
elárulom neked hogy a vízüveg az nem robbanószer , itt rakéták, petárdák, bombetták ragasztására használják!
mindegy már tiltva vagy de menj master oldalára és ott megtudod hogy lehet "robbantani" belinkelem neked :http://pyromaster.extra.hu/
amúgy ha egy kicsit gondolkodnál és életedbe lett volna kezedbe egy petárda, akkor esetleg rájönnél hogy miért robban fel a petárda.
és akkor gyufaporral tudnál gyinálni bombát és akkor élvezhetnéd hogy mien pusztítást végez.
annyi a lényeg hogy az anyag le legyen folytva!
szóval erről ennyit.
Ez egy hozzászólás a(z) "A kedvencem!" című blogbejegyzéshez. |
|
|
2 db. hozzászólás
Zöldfülű
2008.09.22.
kitiltott |
nem adok senkinek igazet mert egy ilyen képet tényleg nem kellet volna benyomni ide.
ha már ide jössz elöbb nézz körbe 14 évesen csak gondolhatod hogy ez a cucc elég égő :) (kiröhögnek)
másik részről meg nem kéne ennyire szidni szerintem mert "kezdő"
és kezdőként mise voltunk épp profik és mi is csináltunk hibákat.
Ez egy hozzászólás a(z) "A kedvencem!" című blogbejegyzéshez. |
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 2
Ebből tag: 0
Látogatók: 3605101
Látogatók ma: 171
|