288 db. hozzászólás
57 pont
Tud valamit
2008.12.17.
tag |
Szerencsére nem robbantottam még le a kezem (persze istenben nem hiszek, mert "hiszem ha látom")
Amúgy meg ilyen kevés szövegért ne nyiss blogot.
Kitartás! 1488
Ez egy hozzászólás a(z) "semmi komoly!!" című blogbejegyzéshez. |
|
|
32 db. hozzászólás
15 pont
Zöldfülű
2009.03.07.
tag |
v.benito nincs olyan nevezetü bátyám...
Ez egy hozzászólás a(z) "Cím nélkül" című blogbejegyzéshez. |
|
|
256 db. hozzászólás
33 pont
Haladó
2009.02.11.
tag |
Ja örülhetsz hogy itt vagy. Én fix ip-s vagyok és volt már problémám és tanultam is belőle, sőt szerencsére egyre több dolgot átismételhetek amit régebben, és tanulok is. Sok sikert és időt a munkáidhoz szia.
|
|
288 db. hozzászólás
57 pont
Tud valamit
2008.12.17.
tag |
Ok Gabtech értem. De tényleg Igaza van Gerrad-nak. Más moderátor már rég kirakott volna és inkább örülj neki, hogy kaptál még 1 esélyt.
|
|
203 db. hozzászólás
10 pont
Kutyul
2009.01.26.
kitiltott |
HA rád lenne szállva,akkor már rég elküldött volna...
A helyedben megköszönném,hogy maradhattál!
Amugy üdvözöllek,Én is-mondhatni-új vagyok itt!
|
|
32 db. hozzászólás
15 pont
Zöldfülű
2009.03.07.
tag |
Csá Tamas de az vagyok!
De gabtech most mi a fenét tettem neked ezt nem értem rám vagy szállva miért???Semmi rosszat nem tettem!Állandóan csak szidsz....:S:S
|
|
288 db. hozzászólás
57 pont
Tud valamit
2008.12.17.
tag |
Te nem "PyroSzaki" vagy, aki egyszer ki lett tiltva? Szerintem te ugyanaz vagy, csak épp újra regisztráltál...
// Nincs a tiltólistán, lehet már törölve lett onnan is. Ha Ő lenne, akkor mázlija van, kap egy utolsó esélyt. // [mod. Gabtech]
|
|
150 db. hozzászólás
22 pont
Piromán
2008.10.18.
tag |
kérdeztem chaten is de nem válaszoltál... neked nincs véletlenül egy Gábor nevű bágyád?
|
|
1945 db. hozzászólás
195 pont
Őstag
2006.12.19.
moderátor |
Üdv köreingbe. Ha hülyeségeket kérdezel, akkor nem leszidva leszel, hanem ki leszel tiltva az oldalról. Olvasd el az oldalszabályzatot és tartsd is be azt! Akkor nem lesz semmi probléma.
|
|
311 db. hozzászólás
322 pont
Haladó
2007.04.10.
tag |
csáó,
Te az a szaki vagy, aki felvett msn-re
|
|
288 db. hozzászólás
57 pont
Tud valamit
2008.12.17.
tag |
Ok!
A mérleget azért mindenképp rendeld meg, mert ha kanállal méred, akkor nem lesz jó lőporod...
Ja és a következőröl legyen videó.
( most vettem észre hogy vannak jó vastag vas csöveink különböző méretben úgyhogy nem kell vetőcsövet csinálnom a bombettámhoz )
Ez egy hozzászólás a(z) "első candys rakétám!" című blogbejegyzéshez. |
|
|
196 db. hozzászólás
21 pont
Hobbista
2008.11.17.
tag |
Csá!
Szívesen!
Igen, arról a kanálos arányról van szó, még nincs mérleg!
A sörétes hüvely cucc amit leírtál, én is arra gondoltam!
A belsejét kicsit bekentem vízüveggel, de egyébként semmi se lett a műanyaggal, nagyon szépen megmaradt!
Még 1x kösz az arányokat!
UI.: télleg naon szépen felment!
Ez egy hozzászólás a(z) "első candys rakétám!" című blogbejegyzéshez. |
|
|
2444 db. hozzászólás
Őstag
2006.02.15.
moderátor |
A kálium-nitráttal és a kénnel nem lesz semmi gond, nem minősülnek veszélyes anyagnak, legalábbis nem olyan veszélyes anyagok amikért komoly okmányokat kérnének. Simán odaadják mindenkinek, főleg így látatlanban.
Viszont van egy kis baki a negyedik termékkel, a kálium-permanganátot nem fogják kipostázni. Vegyszerboltban is engedély kell hozzá. Az engedélyt lehet igényelni 18 év fölött csak meg kell indokolni, hogy mire kell és itt természetesen nem írhatjátok be azt a papírra, hogy "Robbantgatni szeretnék vele adjatok már egy kicsit." Az esetlegesen megkapott engedélynek a másolatát el kell küldeni a vegyszert forgalmazó céghez (itt a szkarabeuszhoz) és utána kapjátok meg a vegyszert, így megoldották a hivatalos szervek, hogy ne lehessen engedély nélkül vegyszert rendelni.
Másrészt jó szar anyag, nem érdemes vele dolgozni, laborban lehet használni oxidálásra, arra jó. Pirotechnikai keverékekben túl érzékeny, súrlódásérzékeny keverékek lesznek belőle.
Ez egy hozzászólás a(z) "Beszerzések könnyen, olcsón, kezdőknek!" című blogbejegyzéshez. Előzmény: #3766
|
|
|
288 db. hozzászólás
57 pont
Tud valamit
2008.12.17.
tag |
Nem tudom, hogy milyen engedély kell de kb. 1 hónapja rendeltem 2 kg ventillált kén port a kertbaratbolt-ból és ki hozták... nem kellett semmiféle engedély.
Ez egy hozzászólás a(z) "Beszerzések könnyen, olcsón, kezdőknek!" című blogbejegyzéshez. |
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 15
Ebből tag: 0
Látogatók: 3605054
Látogatók ma: 124
|