A másodperc ajánlata: X-Ray 18500 Ft
830 db. hozzászólás
410 pont
Pirotechnikás
2008.12.30.
moderátor |
Ja bocs! Tényleg. Viszonylag pontos adat mert egy kilátohozviszonyitottuk a magaságot.
Ez egy hozzászólás egy törölt blogbejegyzéshez. |
|
|
10 db. hozzászólás
Zöldfülű
2009.04.03.
tag |
Ez nagy! Pitypangból? Tuti hogy van benne más is és ha van benne egyáltalán KCI akkor az sem sok! Tudjátok mit kipróbálom!
|
|
78 db. hozzászólás
123 pont
Zöldfülű
2008.12.13.
tag |
A Win3 nagyon szépen teljesíthetett volna ha kirepült fúvókával is ilyen magasra ment!
Nem 28mm-t akartál írni? 28cm átmérő nagyon sok:D Olyat a Nakka féle profik építenek.
|
|
150 db. hozzászólás
22 pont
Piromán
2008.10.18.
tag |
nyugodtan
|
|
840 db. hozzászólás
158 pont
Pirotechnikás
2009.01.16.
tag |
kár hogy hangot nem lehet beszurni ide... hangosan kiröhögném haverod xD már bocs
|
|
150 db. hozzászólás
22 pont
Piromán
2008.10.18.
tag |
ez hülye bazmeg... rájöttem: pitypangból akar KCl-t csinálni: kifacsarja!!! (abban sztem még sok minden van a KCl-en kívül)
|
|
41 db. hozzászólás
9 pont
Zöldfülű
2008.10.31.
tag |
Lenne mellette valami flash (flashblock miatt látom), de nem látok semmit, lehet valami hiba.
Szerk. Lásd a következő bejegyzés címét!
|
|
529 db. hozzászólás
128 pont
Pirotechnikás
2008.11.29.
PM Tag |
Ez mi? Ez neked valami? Most levitted az oldal színvonalát 0 alá,ami amúgy sem volt túl magas.Tisztelet a kivételnek,amiből van sok.Akinek nem inge,ne vegye magára.
Egyébként erre mit vársz,mit mondjunk? A k*rva ég mentsen már meg az ilyen nullát érő videóktól és nitrohígítót ábrázoló képektől.
Ma délután azt hiszem tiltva leszel,de ha nem,akkor sem maradsz sokáig tag.
Én nyugodt és segítőkész vagyok,de az ilyeneket nagyon nem bírom.Remélem nem veszed a szívedre a hozzászólásomat,én nem akartam megbántani senkit,csak mindenkit.
|
|
288 db. hozzászólás
57 pont
Tud valamit
2008.12.17.
tag |
Hát ezért nem kellett volna blogot nyitni, mindenki látott már égő gyufákat, meg égő papir zsebkendőt! Ezzel nem akarlak meg sérteni, de tudsz ennél többet is.
Olvasd sokat Pyromaster olodalát és csinálj rakétákat, vetőcsöveseket...
|
|
60 db. hozzászólás
52 pont
Zöldfülű
2009.01.23.
tag |
Szerintem nem a géppel van a baj, csak nyitva lett 3 smile-ért!
Az ilyeneket kellene az oldalról bannolni!
|
|
311 db. hozzászólás
322 pont
Haladó
2007.04.10.
tag |
Lehet az én gépemben van a hiba, de én semmit nem látok! 3 smile-ért nem kell pyroblog sztem!
|
|
150 db. hozzászólás
22 pont
Piromán
2008.10.18.
tag |
lehet hogy csak át akar baszni mer semmi se klaffol... amiket ti felsoroltatok (köszi érte) az egy se ingyenes tehát az annyával szórakozzon
|
|
82 db. hozzászólás
39 pont
Zöldfülű
2007.10.26.
tag |
Benzoesavat lehet növényekből szerezni. Régebben is így nyerték ki, de szerintem nem éri meg, főleg ha azt nézzük, hogy egy dél amerikai - kínai növénycsalád gyantájából lehet kiszedni a cuccot.
Természetesen a növények nem 10 perc alatt nőnek meg és ezen az éghajlaton szerintem elég gyorsan kipurcannának.
Az említett növények: http://en.wikipedia.org/wiki/Styrax_benzoin
http://en.wikipedia.org/wiki/Styrax
Ja és megsúgom a haverodnak, hogy vegyszerboltban egy ezres egy kiló Na-benzoát amiből 10 perc alatt lehet felszabadítani a benzoesavat. Mivel a benzoesav nagyon szarul oldódik hideg vízben, ezért leszűrhető. Ha teljesen tiszta anyagot szeretnél, akkor szublimáltatással tisztítható.
KCl? Na ne vicceljetek. Akinek megéri KCl-t termeszteni azt körberöhögöm.
Ja és a szalicilsav is pár forintért megkapható a sarki fűszeresnél.
//Nem lehet, hogy a haverod csak lement a sarki boltba és végigolvasta, hogy milyen "vegyszereket" lehet kapni 15 grammos kiszerelésben? Majd utána átcammogott a gazdaboltba ahol meglátta a KCl műtrágyát? Nem akarok senkit se megsérteni, de ilyesfajta vegyszer előállítással nem éri meg szórakozni, tök fölösleges.
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 1
Ebből tag: 0
Látogatók: 3605100
Látogatók ma: 170
|