32 db. hozzászólás
Zöldfülű
2012.08.07.
kitiltott |
És candyvel lehet raksit csinálni csak hajtó anyagnak gondolom a kno3 at és a cukrot?? |
|
|

32 db. hozzászólás
Zöldfülű
2012.08.07.
kitiltott |
Köszönöm |
|
|

32 db. hozzászólás
Zöldfülű
2012.08.07.
kitiltott |
Könnyen rakétát ,hogy lehet készíteni ? |
|
|
31 db. hozzászólás
    Zöldfülű
2013.05.13.
tag |
Mobillal fotóztam Ha a tároló dobozba olyan nedvszívó zacsit rakok akkor tárolhatom sok ideig? a nitrátot tárolhatom a zacsijában becsipeszelve vagy annak is van külön módja? előre is kösz a választ Amúgy csináltam egy új adagot(100g) (súlyos pertmet mérleggel mérem) egy teáskanál rozsdát rakta bele és most egész szépen ég. Rozsda előtt pedig hagyott rendesen égésterméket. |
|
|

252 db. hozzászólás
169 pont
     Tud valamit
2011.11.14.
tag |
Jól ráfókuszáltál a fűre :)
Rezsóra egy nagy lábas és abban tudod 120-130 fokon szárítani, de csak a nitrátot. A kész Candy elegyet nem érdemes szárítgatni, inkább dobd kii, a víztartalom miatt az arány is változik.
A száraz és jól őrölt nitrát száll, mint a füst. Ne is lélegezd be. |
|
|
31 db. hozzászólás
    Zöldfülű
2013.05.13.
tag |
Köszi a választ
Kávédarálóval finomítottam, az arány jó. Hogy tudom kiszárítani? Mondjuk pont miután daráltam leteszteltem, nemtom lehet hogy a kno3 vizes volt már? A fúvókán ilyen nyomot hagy:
http://kepfeltoltes.hu/view/130712/DSC03061_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
|
|
|

252 db. hozzászólás
169 pont
     Tud valamit
2011.11.14.
tag |
Csak egy kevés, de maradhat.
Egyébként lehet nagy a víztartalma, nem eléggé finomított, vagy nem jó az arány.Katalizálással nagyon tiisztán (és gyorsan) ég.
|
|
|
31 db. hozzászólás
    Zöldfülű
2013.05.13.
tag |
Kösz a választ. Egyébként tömörített KNSU. Annál normális? |
|
|

252 db. hozzászólás
169 pont
     Tud valamit
2011.11.14.
tag |
Bizonyos mennyiségben normális, na meg attól is függ milyen hajtóanyag pontosan. Minden cukor alapút Candy-nek hívunk, de van belőle 100 féle, és legalább 5 ami nagyon elterjedt.(KNSU,KNDB,KNDX,ThreeSugar...stb.)
|
|
|
31 db. hozzászólás
    Zöldfülű
2013.05.13.
tag |
Sziasztok
Elég kezdő vagyok és remélem nem kérdezek hülyeséget de az normális ha candynél égés után ilyen fehér kristályszerű foltok maradnak? Ha nem az mitől van , vagy az a k2O ?
|
|
|

630 db. hozzászólás
191 pont
     Kutyul
2007.12.05.
tag |
Ha olyan sokat olvasnál ,akkor nem lettél volna lecseszve a sok hülye kérdéseid miatt... |
|
|
172 db. hozzászólás
89 pont
 Tud valamit
2013.03.15.
tag |
Am én is sokat olvasok csak rutinom nincs.
És igazából a rutin számít igazán.
Szóval ezt mos LE IS ZÁRHATJUK! |
|
|

630 db. hozzászólás
191 pont
     Kutyul
2007.12.05.
tag |
Ez így igaz. Csak nálam az volt a különbség ,hogy én rendszeresen olvastam ezt és más oldalakat is és sose kérdeztem ,olyan dolgokat, amit ne lehetett volna megtalálni a neten. Az alapokat ,csak saját magamnak köszönhettem ,hogy gyakoroltam és sokat olvastam. Ha valami nem ment azt nem adtam fel! Ismét utána olvastam a neten és ismét megcsináltam. Ezzel nem azt akarom mondani ,hogy én olyan profi lennék. Nekem is lenne még mit tanulnom ,csak én perpill sz@rok erre a hobbira . |
|
|
172 db. hozzászólás
89 pont
 Tud valamit
2013.03.15.
tag |
Majd mutatok.
Neked is kellett annó idő a fejlődj.Nem egyik napról a másikra produkál szépet az ember. |
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 2
Ebből tag: 0
Látogatók: 1473898
Látogatók ma: 506
|