708 db. hozzászólás
176 pont
    Labortöltelék
2006.10.07.
PM Tag |
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni hogy borként lehet-e használni valamire? vagy csak uborkát berakni jó??? |
|
|

176 db. hozzászólás
2 pont
    Haladó
2006.10.07.
tag |
Nézd meg a www.pyromaster.uw.hu-t, ez gekkoka oldala, meny a robbantósvideókra, és ott nézd meg hogy ég az ő puskaporja! Na az az etalon olyat kell csinálni! |
|
|

82 db. hozzászólás
 Zöldfülű
2006.05.31.
tag |
Na emberek van eggy ismerősöm akivel itt Debrecenben pyrózunk a srác csinált eggy amatőr fórumot alapszinten értitek arra kérlek titeket hogy látogassátok meg a honlapját és irjatok a fórumba hátha beindul a honlap.http://www.darkedy.mindenkilapja.hu/ remélem nem veszitek ezt bunkóságnak tőlem.
Ja és mostanában naon beindult a pyro mert naon jó minőségü puskaport csináltam eggyszerüen állat. |
|
|

221 db. hozzászólás
50 pont
    Haladó
2006.04.20.
PM Jelölt |
jólvan nyertél... de sztem fel fog vizesedni röpke 30 perc alatt a nh4no3-mas candy--- de mind1
tárold légmentes dobozban..
|
|
|

221 db. hozzászólás
50 pont
    Haladó
2006.04.20.
PM Jelölt |
abszolút felesleges.. sztem maradj kno3-nál..
nem éri meg..
sztem nem is kell rögtön 25 kilósat nézni, csak ha van hozzá, valami nagy finomító(szén aprító) mcuccod..
én csinátam már nagy mennyiségű candy-t..
és nem jó dolog tárolni sokáig sokat, csak a para van vele..
hogy mivan ha kiszáll egy két biztonsági szervezet. és nézi a sufnidat, mi van benne..
asszem 50kg-ig tárolhatsz otthon kno3-mat
végülis 25 kg elmegy..
és megéri a pénzét, de sztem a fáradtságot is megéri ha bemész pestre egy vonattal, meg vissza, diákkal nem túl drágás..bár nem tom mennyire vagy spanolásban a környékeden lévő gazdaboltosokkal... mert ha kicsit is körbenéznél, sztem hasonló árban meg tudnád venni tőlük, ha kicsit rábeszéled őket, de a az árban előre állapodjatok meg
semmire nincs időm wazze..minnyá itt a vizsgaszezon        
meg a szilveszter is       
csak nem lesz szilveszter mert van vizsga      
tudom hogy semmi értelme amit írtam ., de akkoris.. jólesett,,. Válasz attilapiro üzenetére (#3786) |
|
|

715 db. hozzászólás
400 pont
   Haladó
2006.10.10.
tag |
Azért kérdeztem, hogy mekkora a két anyga között a különbség, mert ha csekély akkor rendelek. |
|
|

715 db. hozzászólás
400 pont
   Haladó
2006.10.10.
tag |
Lehet félreérthető volt, úgy akartam a végét, hogy az ammónium-nitrátot 99,5%-ban tartalmazó 25kg-os műtrágya 2100Ft, a KNO3-mas Multi-K 25kg-os 95%-os műtrágya 5000Ft |
|
|

715 db. hozzászólás
400 pont
   Haladó
2006.10.10.
tag |
Na most feltennék pár kérdést, lehet nem ide kellene, már mindegy
1. kálium-alumínium-szulfát jó valamire?
2. ammónium-nitrát rosszabb, jobb, vagy ugyanolyan jó oxidálószer-e mint a KNO3? Illetve lehet-e belőle hasonló minőségű candy-t csinálni? (por, illetve olvasztott formában)
Csakmert a gazdabolt.hu-n 25kg 99,5%-os ammónium-nitrát műtrágya 2100Ft, míg a 95%-os Multi-k 5000.
Fukar vagyok, ez van:) |
|
|

56 db. hozzászólás
Zöldfülű
2006.11.22.
tag |
Ez most természetvédő fórum vagy mi?? Mert akkor indítsunk egy fórumot külön ha szükség van arra hogy ki mit és hogyan próbáljon ki a természet lágy ölén.............. |
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 105
Ebből tag: 0
Látogatók: 1493868
Látogatók ma: 2084
|