371 db. hozzászólás
14 pont
Labortöltelék
2005.12.25.
tag |
Most csináltam egy kb 1 mm falvastagságú vízüveges rakétatestet. Hossza: 8,5 cm Külső átmérő:1cm
Préselt gyufaméregtömböt tervezek bele, de nem tudom hogy hány gramm legyen. Szóval az lenne a kérdésem hogy hány gramm gyufamérget rakjak bele és mekkora legyen a fúvóka átmérője? |
|
|
221 db. hozzászólás
50 pont
Haladó
2006.04.20.
PM Jelölt |
tvben sokmindent mondanak...és lehet télleg, csak felesleges..sztem..
jah hamár linkeknél tarunk..
www.zuzmofarok.uw.hu
még sekélyesen sZ@r de lassan jó lesz:)
csak kell hozzá quicktime aplett vagy plugin, nem tom, de le kell tőteni és lehet nézni a videjókat
még nem sok került fel... de:D ami késik nem múlik
uhogy majd rakok fel bulihordó készítés vázlatos filmjét, deutériumos Lineáris fúziósreaktor elméleti működését, ha készlesz ti is észreveszítek
nem hiszem hogy kimaradna belőle a tv- ha működik
nah szép álom, de mi van ha túlterheljük:P..
és kissé több D+ jut a reaktorba....hoppika..
ééésss
nem robban.. de miért nem??
nincs meg a kritikus tömeg
nem gond.. legalább életben maradok amíg nincs sugárzás...de ki tudja hogy mennyi lesz..
sztem max KW nagyságrendű lesz ha elkészül, de még az sem biztos...
csak még normálisan kéne tudnom azokat a buiizii hosszú integrálokat értelmezni, hogy mit akarnak ezzel, meg hogyan , mi befolyásolja,.,, stb...
áá holnap integrálásból zh-- 7 pont kell a 20ból:( kül nincs félévem.. nah mind1 pápá |
|
|
211 db. hozzászólás
23 pont
Tud valamit
2006.10.12.
tag |
volt a tv-ben hogy hogyan kell csimálni és akkor mondták hogy stronciumot és bárriumot rakanak azokba a kis golyókba.
|
|
|
211 db. hozzászólás
23 pont
Tud valamit
2006.10.12.
tag |
ja lángfestésre kellene. |
|
|
2444 db. hozzászólás
Őstag
2006.02.15.
moderátor |
Báriumra gondoltam mint azúros cucc de az se 100 hogy azt kapsz. |
|
|
1085 db. hozzászólás
119 pont
Pirotechnikás
2006.10.08.
moderátor |
Hát stronciumot kb sehol nem kapsz,azúrban ne is álmodj h adnak lol.Max kimész irakba,összespanolsz pár bin láden kaliberű emberkével és ők majd feketepiacolnak neked egykis stronciunot,és valszeg amit ott kapnál azzal nem húznád sokáig mivel az 90Sr lenne,ami radioaktív.Asszem a többi izotópja nem radioaktív...de pl a gerinces élőlények csontjaiban is megtalálható vmilyen mennyiségben a Sr mivel a kalcium helyére be tud épülni (de ez minimális mennyiség) amugymeg hacsak nem tömegpusztítófegyvert akarsz csinálni,semmire sem mész vele max stronciumnitráttal,az ugyanis jó oxidálószer csak kicsit környezetszennyező...De aztsem adnak sok helyen szal sztem maradj a kálium v ammóniumnitrát kaliberű dolgoknál... |
|
|
211 db. hozzászólás
23 pont
Tud valamit
2006.10.12.
tag |
hali stronciumot és bárriumot hol lehet szerezni |
|
|
82 db. hozzászólás
Zöldfülű
2006.05.31.
tag |
Persze hogy be linkelte az oldalad Evilblaze minden pyros portálnak van értelme. |
|
|
777 db. hozzászólás
177 pont
Labortöltelék
2006.04.01.
tag |
Hát parasztőporba jó.
Az a borkén+gyufafejkaparék+szén
Egy gyerekkal msn-eztem, aszongy jó bele.Szerintem maradj a rendesnél |
|
|